• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis skrev 2010-12-03 11:44:01 följande:
    Lappis, ja men du ser ju mitt inlägg före det där jag skrev om att jag var hjärntvättad. Vad handlade det om? Jo, om bajs och om att jag inte ser klok ut.
    Trycker på LIKE-knappen!

    Förresten: nu är ju Telismannen papapledig - betyder det att han smygläser tråden då?

  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-03 11:48:45 följande:
    Åh, men jag kanske inte är helt förtappad ändå - jag vill inte ha en Gucciväska! (Fast en Bayswater skulle ju sitta som en smäck inför jobbstarten i januari iofs. )
    Inte jag heller - inte just en Gucci ... Men jag måste uppgradera mig lite för att inte bli persona non grata i Storsonens nya skola
  • fru AM

    Och stuckaturen vill jag inte vara utan!

  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-03 11:51:17 följande:
    Hmm, vi sitter faktiskt i varsin soffhörna med varsin dator - jag kanske borde tjuvkika lite och se vad han håller på med där borta? Så att han inte smygläser här eller spelar bort familjeförmögenheten på nätpoker.
    Exakt! Ska han slösa familjekassan på något så får det ju bli en Bayswater. "Snälla Tomten! *huvudet på sned med riktning Telismannen*

     


    /Rodnar han nu, Telis?/

  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-03 11:55:14 följande:
    Nä, han har värsta pokerfejset.
    Du är ju i högform!
  • fru AM

    Vinterbröllop låter fint! (tänker vit pälsbräm ...)


    Idag har jag precis levererat en text till en tidning och börjat småfnula medannat jobb som fått vänta medan jag jobbat med den texten, snart ska jag äta lunch med en kompis som väntar sitt tredje barn. Det var ju alldeles nyss hon berättade att hon var gravid - tycker jag - men nu har det plösligt blivit halvtid, 20v!


     


     

  • fru AM
    1up skrev 2010-12-03 12:41:48 följande:
    Snigeln: Shit, det är ju dags när som helst! WOHO!   Min unge föddes lite på tvären, och två veckor före beräknat datum. Jag låg i soffan och kollade på Morden i Midsomer när vattnet gick, och min kille var KARATEFULL på någon jobbkickoff.. Det där med timing har hon varit fin på genom hela sin levnad, lillskrutten. Vetifan om det någonsin hinner bli några syskon, om vi inte tar ledigt från jobbet och puckar på varandra när hon är på förskolan..
    Sjysst bild! Galen på julen?

    Få till syskon på dagtid är för övrigt en väl beprövad metod!

  • fru AM

    1up: blir mer och mer imponerad av din bild. Den är galet bra. Sysslar du med kreativt yrke? (Skulle nästan vilja ha den som julkort!)

  • fru AM

    Finns det någon vänlig själ härinne som kan inboxa mig Lappis chokladfondantrecept?


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!