• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Never heard about "bamba"... fast nu när jag läser Wiki så ser jag att det är i Göteborgstrakten eller i Kiruna det används.

  • Lapinette

    Jag tror inte vi pratar så mycket slang och dialekt hemma hos oss men istället har vi ju egna ord och ändelser som vi har hittat på.

  • Lapinette

    Och jag sover skitdåligt när maken är borta och han sitter insnöad i Grenoble just nu . En natt till med mardrömmar.

  • Lapinette

    Morning girls,

    Såg att Skype nämndes igår - I love Skype! Hade pappa vid frukostbordet i söndags i 1,5 timma. Vi visade honom hur det snöade utanför, att vi satt upp adventsstjärnan i köket och han visade sin nya våningssäng och lite annat. Och sen pratade vi ju en massa strunt utan att behöva tänka "jäklar i gatan vad dyrt det här blir". Det känns som vi faktiskt har en långfika tillsammans när vi skypar.

    EA - hur mås det? Skickar lite kramar och hoppas ni börjar se ljuset i det där svarta hålet.

    Sweet - vinkar och undrar hur det går med ert green card och jobbtankar?

    snaily - sorry om jag har ett minne som en räka men när är det bf? Har något svagt minne av början av december ... och där är vi ju nu. Har två träningskomisar som också ska ha i "början av december", vilket innebär att de kan ju redan ha fått.

  • Lapinette

    EA - jag fick en monsturös blödning och spydde och mådde superdåligt vilket jag självfallet tog som min mens så jag testade aldrig även om kliniken säger att man ska testa trots att man får sin "mens". Därför så blev jag aldrig glad, trodde aldrig en sekund på att vi kanske hade lyckats. När mensen sedan var över och jag efter några dagar började blöda igen så undrade jag vad i hela fridens namn som stod på. Ringde gynakuten men de ville inte ha in mig om jag inte störtblödde (vilket jag absolut inte gjorde) eller hade feber. Åkte ned till alperna och fortsatte småblöda. Kom hem och ringde CvL som precis öppnade efter sin julstängning. Testade då för första gången och såg ett plus. Helt sjukt! Så mycket som man längtat efter att se ett plus men det där var ju inte riktigt drömmen jag hade sett framför mig! CvL trodde jag hade fått missfall och att mitt hcg bara tog tid på sig att gå ur kroppen ... efter ytterligare ett par veckor med blod och emellanåt sjukt onda värkar så fick jag diagnosen utomkveds. Sen tog det ända fram till i mars (alltihop började i december) innan jag blev av med "skiten".

    Sorry ... en kort fråga ... ett låååångt svar!

  • Lapinette

    EA - det var vår sista IVF efter månader med uppehåll från träning, akupunktur, inget vin (nästan) etc. etc. Och det var vårt bästa resultat kvalitetsmässigt. Vi fick 5 toppägg av 5 plockade.

    pb - jag kollade i förgår och inget har hänt . Plats 55 ... det känns verkligen inte alls skoj.

  • Lapinette

    EA - vi slapp åtminstone bli glada innan så jag ser det inte som om vi någonsin har lyckats få ett plus.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!