• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    FruCicci skrev 2010-12-06 11:46:25 följande:
    Och nu såg jag den andra länken AM, inte kattskit det heller Han kan han den där Herr AM
    Nja ... Den där restaurangen var ju inte herr AMs idé förstås - den bara låg där. Vi hade två dagar för oss själva innan vi skulle träffa våra hyra-hus-kompisar så det blev lite improviserat (stället alltså - ringen hade han ju med sig)
  • fru AM
     AM jisses vad fint det var där! Jag kommer ihåg när du var på brudbuketts visningen och Silvia var där, visst var det så. Du var ju i tv med
    Ja det verkar som om Silvia får vänja sig vid att leva i min skugga ...

     


    (Nej - Silvia var inte där då. Hon kom sen och invigde brudbukettsutställningen - efter att jag intervjuats om MIN )

  • fru AM

    Cicci! Klart han var värd det - titta på Victor och Louise!


    Och jag och min träffades bakom en lada på en midsommarfest ... Med våra respektive sittadne vid bordet på andra sidan ladan ... Hur romantiskt som helst de första två åren.

  • fru AM
    FruCicci skrev 2010-12-06 11:55:09 följande:
    Aha, jag trodde han brilijerade med stället med AM Men visste du om att han tänkte fria? Just det, så var det, men jag var inte helt ute och cyklade i af
    Nej jag visste inte att det skulle ske då - men ATT det skulle ske någon gång anade jag eftersom han var tvungen att visa skiss på en ring tidigare ... För dyr att chansa med.
  • fru AM

    Angående min ring: alltså det lät kanske lite "von oben" med för 'dyr att chansa på', men det är en ringmodell som inte går att ändra storlek på alls.

  • fru AM

    Snaily: det är inte så att du skulle kunna tänka dig att låta bäckenet vila tills Ynglet är ute? Typ INTE gå på långpromenad alls?


    Grattis i förskott Piggelin!

  • fru AM

    Snaily: när väl paketet kommit så kan du sitta inne och fundera på hur man monterar ihop mobilen ...


    Har du tvättat och strukit alla bebiskläder? HAr du fyllt kyl/frys med hemma-med-bebis-luncher? Stanna inne, kvinna!

  • fru AM

    Apropå bröllop så minns jag nu att jag en gång i tiden - för 20 år sedan planerade ett helt annat bröllop ... Eller ja, planerade och planerade - småpratade om bröllop gjorde jag och dåvarande fästmannen. Vi tänkte oss ett medeltida gästabud (givetvis INNAN det blev inne med medeltidsbröllop - något annat är väl otänkbart för mama-hjärntvättade som jag ) - inne i en mörk sal med öppen eld, sammetsgardiner och åska utanför (!). Vi fantiserade om helstekta vildsvin, blomsterprydda barnakörer och dansande björnar ...


    Nuförtiden har jag ju matsalen ... men inte samma man Tack och lov!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!