• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oms: grattis till dotterns framsteg, tror jag glömt skriva det!

    PB: skit med födelsedagen När fyller du? Jag fyller också snart (och Piggelin innan mig och Frejis på samma dag som mig...). Min make är bra på mycket men någon överraskningsfixare av rang är han inte. Därför såg jag till att han visste att jag vill att han fixar ngt ställe för oss att övernatta på - resten fick han fria händer på. Så det har han gjort Och barnvakt har han också fixat Ibland får man hjälpa dem lite på traven...

    Pengar är ju såklart ett problem som är svårt. Men ni var ju på restaurang när din son fyllde år väl? Kan du inte säga till din son att han och pappa får fixa en bokning på ngn trevlig restaurang åt er. Så kan de två partna sig, så kanske det blir av också? Som jag uppfattat din son så kommer han att se till att din sambo bokar ngt...

    Jag känner inte heller för att ordna en fest. Jag hade stor fest både när jag fyllde 20 och när jag fyllde 30 men denna gången känner jag inte alls för det. Dels för att alla deltagare (nästan) har barn och ändå kommer att åka hem kl 23 för att orka upp dagen därpå Och dels för att jag är gravid och inte kan njuta av vinet/bubblet. Hade jag inte varit gravid hade jag ordnat ngt i stil med Lappis (men ost och vin känns ju sådär aktuellt nu...).

    EA: skönt att du vet att allt såg bra ut efter ma. Då är det nog bara att vänta. Jäkla skittant!

  • muggles

    Klockarbol: skönt att du kommit igång med din psykopat! Spontant lät han bra men det tar ju några gånger innan man börjar närma sig kärnan... Min psykopat gav mig aldrig några klara lösningar men hon ställde frågor som gjorde att mina tankebanor kom ur sina invanda cirklar och fick mig att tänka på ett nytt sätt => jag kom på lösningen själv. Hoppas det blir så för dig också! Jag tycker det är jättebra att du har sökt och fått hjälp så du inte sitter med detta tunga alldeles själv.

  • muggles

    PB: oj har Daa fött redan? El redan och redan, det är väl i v36 va? Måste kolla andra tråden...

  • muggles

    PB: jag har mått dåligt själv och vet i viss mån hur du menar med restaurangbesöket. Jag har kanske inte mått lika dåligt (tex aldrig fått panikångest) men jag vet precis hur man känner när man är deppig; man orkar inte gå ut och träffa folk. Fast det är ju då som man som mest behöver det. Och alltid när jag blivit tvingad trots att jag känt att jag absolut inte vill, har jag efteråt känt att det varit bra. Men det är klart, är du rädd för en panikångestattack så är det kanske mindre kul...

    Snorkis: nu var jag inte där så jag hörde läkarens tonfall mm. Men det han sa - som du berättar - låter för mig som att han försökte tala om att ni kommer att få extra omsorg. Det kanske var klumpigt uttryckt "att det inte behövs" men jag undrar om han inte sa det för att ni inte ska känna att de extra kontrollerna beror på ngn ökad risk? Hur känner du - blir du lugnare av att gå dit för extra kontroller el av att strunta i dem? Det är ju det valet du har, du kan ju faktiskt avstå (eftersom det inte finns ngn ökad risk). Tråkigt att han kändes så oempatisk! (Men jag tror inte det beror på att han är man. Jag mötte flera väldigt empatiska manliga läkare på gynakuten förra hösten!)

  • muggles
    Fru E skrev 2010-12-28 21:09:10 följande:
    3barnsmor-vi har fortfarande 1 poäng som det så fint heter kvar så gissar på att vi använder det till en ny FET någon gång i vår, lyckas vi inte då ja då vet jag verkligen inte vad vi gör . Jag tror inte att vi är redo att ge upp försöken även om vi förbrukat det sista gratispoänget men så långt har vi inte diskuterat än. Maken har svårt att ta till sig vad tex adoption mm innebär, han lever i nuet så jag har inte "vågat" ta upp det för diskussion igen
    Tänker ni inte göra slut på alla äggen i frysen? Får ni verkligen sinnesro om det ligger kvar ägg där? Tänk om ngt av de nio är "the golden one"?
  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2010-12-28 20:16:37 följande:
    Jag har aldrig känt mig så tom i hela mitt liv.


    Hade du känt av att ngt var fel när ni åkte in på måndagen el var det en total överraskning?

    Jag har läst (jag verkar alltid ha läst en massa någonstans...) att det gjorts undersökningar på att man klarar en sådan här situation bäst psykiskt om man föder fram barnet vaginalt. Det verkar ju inhumant att man ska behöva det men tydligen kan man ha väldigt svårt att ta till sig vad som hänt om man tar ut barnet med kejsarsnitt. Ja jag vet inte... Iaf är jag lite förvånad att de inte brassade på med alla möjliga smärtlindringar - det fanns ju inget barn att ta hänsyn till. Du borde fått "the lot"!

    Tack för berättelsen, vi är nog många som undrat. Det måste vara ngt av det värsta man kan uppleva under ett liv...   Stor kram!
  • muggles

    Snorkis: ignorera min fråga, såg att du redan svarat på den!

    Sept: nämen, vad skådar mitt norra öga?! Ett plus!!! Hoppfullt med Fragminet. Jag håller alla tummar och tår!

    Sweet: låter jobbigt med green card Hoppas verkligen det löser sig!

    Oms: jag fick ganska mkt värkstimulerande pga att värkarna stannade av. Tror jag hade värkstimulerande på max på slutet, vad det nu innebär i exakta mängder vet jag inte...  Vad är de för komplikationer du tänker på?

  • muggles

    Piggelin: ja varför bara pyssla fram till jul och stressa sönder sig? Har själv funderat på att göra knäck nu efter jul istället men det blir nog inte av... Har iaf sytt 6 panellängder gardiner till hallen igår och idag, puh!

  • muggles

    Piggelin: det går framåt så jag har gott hopp!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!