• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mogronstund har... Crap i mun, fy fan, ont i halsen, ont i huvudet, hostar och har barn som vaknar for tidigt. Well, well, jag överlever. /// sweet - Du skrev ingenting om dig själv, hur är det? Vi hade precis slängt halkmattan och skulle köpa ny eftersom den gamla torkat ukyi vcv b. B. C bc gbgbgvvvlchvhhl

  • _koko_

    Muggles - vet att frullan har en UJ och cicci en BT och att båda är nöjda förutom att frullan tyckte att liggdelen (-delarna för dig) är väldigt liten. BTs liggdelar är mycket större. Rätta mig om jag har fel, tjejer! Jag köpte en brio klassisk syskonvagn (eftersom jag ville kunna barnen mot mig) av en tvillingmamma vars barn inte ens var ett, så jag gissar att hon inte var så nöjd. Jag är dock jättenöjd med den. /// Liten / Lappis - tack! Lillebror sover nu, brukar sova efter lunch så han har nog em bit kvar till frisk...

  • _koko_

    Ber om ursäkt för mitt kassa skrivande, skyller på ipaden... /// Lappis - fniss... Fast bara åt fadäsen med linserna, inte åt skitmensen och tröttheten. /// Jag har förresten gett upp cerazette och ska hämta ut (läs få sambon att göra det) vanliga ppiller idag. Så får vi väl se hur det går.

  • _koko_

    Tinga - Som jag förstod det var det på längden roffe växte ur den, men tvillingar är ju ofta mindre än enlingar förstås. Och nu sa AM nåt som jag hade glömt! Vi fick låna grannens BT ett tag eftersom de inte använde den längre och Conny hatade att sitta i den just för att det inte fanns något helt upprätt läge. Tror det är som allt annat, svårt att hitta det perfekta, man får kompromissa helt enkelt.

  • _koko_

    Hej cicci! Åh, ville skriva mer, men nu är det dags att hämta lillebror som vaknat!

  • _koko_

    Mäh, snaily, åka till Sthlm samma helg som vi åker från Sthlm, vad är det för planering?? ...Och det var allt jag orkade skriva ikväll, har varit ensam med barnen och haft det rätt tufft, så jag ska släcka lampan nu! Kramar till alla som vill ha, och KRYA PÅ DIG-dito till de som behöver.

  • _koko_

    PB - Läste ditt "första" inlägg för någon vecka sedan och kände en massa energi hos dig, försiktig livsglädje och ro som jag inte känt på länge. Blev så glad för din skull, men lyckades inte skriva det då (har ju knappt skrivit alls sedan dess). Så härligt att läsa om dina steg uppför stegen ur brunnen, med frukt och grönt, promenader, samtal och annat smått och gott. Att vikten rasat är ju en fin bonus, men att du verkar må så mycket bättre är ju det viktiga. Och visst kommer det bakslag, det gör det ju alltid, men som flera varit inne på - då FINNS vi här!!


    oupsie - LYCKA TILL NU!!!!!!!

    smint - Lycka till till dig också!

    sweet - Grattis i efterskott och vilka dilemman ni ställs inför. Helt klart svårt val mellan ny och erfaren, en ny kan ju som sagt vara hungrig och extra noggrann, men också göra misstag som en erfaren redan har gjort med andra klienter och lärt sig av... Kommer på mig själv att tänka på Erin Brockovich, hahaha...
    Ang vännen skulle jag nog försöka ställa frågor för att få honom att komma på själv att han inte mår bra i förhållandet i stället för att prata om min ståndpunkt.


    tinga - Min spontana tanke när du sa att dina killar väger ungefär samma som conny var "herregud, väger han (conny) så lite!", men telis satte ju huvudet på spiken sen - Det är ju "herregud vad BRA de väger" jag ska tänka!! Conny är inte på något sätt undernärd utan en sparris bara. Han ligger 1½ under på vikt och 1 under på längd, så det är ju nästan proportioneligt också.
    Instämmer i övrigas hurrarop, FANTASTISKT bra jobbat av dig och din make!!! Ni har all anledning att känna er stolta!


    nenne - Svartaste mascaran jag har testat är Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black (Puh!), den ger också volym (utöver längd), vilket jag inte alls tycker varken kanebo eller fibrewig gör. Har fibrewig när jag ska träna (om jag ska träna efter jobbet). HR är dock tyvärr en vanlig mascara som det inte räcker med varmt vatten för att ta bort.


    telis - Läskigt med sår i halsen, men skönt att du äntligen börjar må bättre!!! Mina barn har inatt för första natten på länge sovit hela natten båda två = äntligen friska. Nu FÅR de inte bli sjuka igen, för på fredag åker vi norrut (utan dem)!!


    nenne - Apropå det, har du vallat skidorna??


    Sen läser jag och skrattar och gråter med er även om jag inte alltid skriver och ibland glömmer hälften av vad jag hade tänkt skriva, tro inget annat.


    Skulle behöva tips på böcker att ge i present till min sjuka närstående. Vi ska hälsa på i veckan och jag skulle vilja köpa ett par böcker till henne. 100-åringen ligger bra till, men vad mer? De behöver inte vara roliga eller lättsamma, men det känns inte heller bra att ge något tragiskt utan ljuspunkter.

  • _koko_

    snartis - Skönt att det är bättre med kicken, lät jättejobbigt!!! Lycka till idag, håller tummarna!

  • _koko_

    piggis - Underbart! Jag insåg häromdagen när conny ropade "mamma" att jag är MAMMA.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!