• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hejsan hoppsan!

    Liten, känner med dig! Både jag och Ru är rejält sjuka- tror det är flunsan. Jag har haft den sen i torsdags och är fortfarande inte bra, Ru är inne på tredje dygnet med 40 graders feber. SUCK! Nåväl, vi har inte varit riktigt sjuka ngn gång den här vintern, bara småförkylningar och så hade Ru en väldigt lindrig kräksjukeepisod så det var väl vår tur nu... Hoppas lilleman kryar på sig snart!

    Snigeln, låter som att Yngla är mkt mer krävande än var Ru var, men känner igen så väl detta med kommentarer. Ru sov i princip bara i selen både dagtid och kvällstid, vi gick och bar honom timmar varje kväll. Såååå många som tyckte att man skämde bort etc. Det var inte som att vi hade ngt val Men kan trösta dig med att för oss så vände det vid 5-6 månader, då kunde han börja sova mer i vagnen på dagen, ute även längre stunder. Mitt trick var att efter han somnat gå i ganska exakt 10 min och sen ställa honom på uteplatsen- då kunde han fortsätta sova ett bra tag. Vet inte varför men det där med 10 min funkade för oss! Han sov inte inne dagtid (utan att sövas i sele och sen krånglas ur den) förrän han var 9-10 mån.

  • kängu

    AM, du har alla mina sympatier!! Jag gillar inte heller att vabba och blir nästan galen efter en dag.

  • kängu

    Liten, febern är fortfarande på 40-strecket för Ru, jag hoppas att det vänder inatt. Skönt att det har vänt för lilleman!!

  • kängu

    Sept. med flera- vi har också funderat på att vaccinera mot vattkoppor faktiskt, av den enkla anledningen att det KAN bli så himla jobbigt med kliande koppor (minns själv när jag hade det och det var fruktansvärt!).
    Fast nu går det på dagis så vi får väl se om Ru hinner få det innan vi vaccinerar.

    AM, låter som att Livia inte har influensa iaf, skönt. Jag har i mitt vuxna liv inte varit sjuk så här länge och så här jobbigt tidigare (5 dagar and counting...). Nästa år blir det influensavaccinering (ja, jag älskar vaccinationer )

  • kängu

    Lappis, mycket spännande som händer nu med jobb och lägenhet!!

  • kängu

    Lappis, ja av någon anledning så är det ju ofta så. Hoppas grannen hör av sig till er snart och vill sälja billigt!!

  • kängu

    Start sept., asos.com köpte jag en del ifrån när jag var gravid! Gratis frakt till Sverige dessutom.

    BS, vilken jobbig situation ni hamnat i KRAM!

  • kängu

    Alla har vi olika erfarenheter och reagerar känslomässigt olika i en sådan situation tror jag. Hoppas att BS och maken kommer fram till ett beslut som känns rätt för er. Kram igen till dig BS!!

  • kängu

    Ego- vi börjar se ljuset här nu efter över en vecka med flunsan. Nu är Ru feberfri men fortf. lite hostig, gnällig och äter dåligt. Vete sjutton om vi ska vara hemma imorgon- han smittar ju inte längre men som sagt helt i form är han inte. Tycker det är svårt det där- med tanke på att Ru är ny på dagis så är han ju sjuk en del, så man vill liksom inte hålla honom hemma fööör länge i onödan (har ju jobb som ska skötas också ). Gissar att han kommer att vara i ungefär det här tillståndet ett tag, jag har fortfarande inte fått någon riktig aptit och är def. med trött än vanligt och då var jag ändå feberfri redan i tisdags. Sorry får lång utläggning bara att scrolla

    Piggis, låter som att du har haft det bra hos PB. Men när sjutton ska vi ses?! Snart tycker jag!

  • kängu

    Mugglan, jobbigt med Moa. Hoppas hon kryar på sig snart!!

    Nenne, jag skulle inte klara gråtnätter så därför fick Ru helt enkelt äta på natten så länge/mycket som han ville.  Han slutade äta på natten vid 11 månader tror jag. Han har hela tiden ätit jättemkr dagtid så ärligt talat tror jag att han behövde den där extra flarran välling på natten fram tills dess. Nu ammade ju inte jag så länge men vi hade perioder när Ru vaknade massor med gånger för mat, peta in nappen etc. Kan det inte vara så att det är en tllväxtperiod (fast det har du säkert redan tänkt på ). Kram på dig!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!