• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vinterbröllop är jättevackert! Speciellt om det är snö. Har varit på flera, otroligt vackra vinterbröllop. Så jäkla trist att inga kompisar gifter sig numera . Vill gå på bröllop!

  • Lapinette

    Oj, kom på att jag kanske inte ska klaga. Vi var ju på bröllop på Rivieran i september. Tänk vad man glömmer fort!

  • Lapinette

    Och jag träffade min make i en trapp på Blue Moon Bar (när det låg på Norrmalmstorg). Han såg en tjej som hade en snygg bak (hans åsikt .. inte alls min) och jag tyckte det var skoj med en fransman (eftersom jag bott där och just då var tillsammans med en italienare). Sa att jag hade pojkvän ... som jag tänkte göra slut med (den delen minns dock inte jag) och gav mittt nummer.

    Fast det här har ni ju redan hört (ni som var på vin- och ostkvällen).

    Och många (parenteser) blev det!

  • Lapinette

    Min make friade med den ring jag har idag på vänster hand fast med bara en diamant. Eftersom ringen var på tok för stor och jag såg att den fanns med tre diamanter så byttes den. Sen fattade inte maken att i Sverige så är det ju vid giftemålet diamantringen kommer så då var det bara att införskaffa ytterligare en ring ... fast det är min förlovningsring som är min favvo! 

    Cicci - visste du om att han skulle fria i öknen? Själv hade jag mina aningar då han hade sagt något om att min födelsedagspresent var "speciell" men hade faktiskt helt glömt bort det under själva middagen ända tills han blev lite nervös framåt efterrätten, beställde in champagne och satte etuit framför mig.

  • Lapinette

    1up - ibland behövs det små "knuffar" i rätt riktning. Har ett par kompisar som jag faktiskt inte vet om de hade tagit sig samman och blivit ihop om de inte råkat bli gravida... trots att de är helt rätt för varandra.

  • Lapinette

    kapellösa - UNDERBART! men lite firade ni väl efteråt?

  • Lapinette

    Piggelins bröllopsplaner visste jag ju redan om (och alla andra som följer restråden) men ett GRATTIS är aldrig fel!

    Och vad skoj att läsa om hur alla träffade sina respektive!

    kapellösa - vi firar också årsdag, förlovningsdag och bröllopsdag och så min födelsedag nästan på samma dag! Enkelt för maken att komma ihåg.

  • Lapinette

    Skickade genast länkarna vidare till maken!

  • Lapinette

    Så klart man pökar gratis på SL!!! för det var väl det du menade nenne?

  • Lapinette

    Har för mig att man åker buss gratis men vet inte vad det är som gäller i t-banan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!