• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Härligt MSW!!!

  • Parnassia

    Muggles! Det är underbart att läsa om er familjelycka! Jag är så glad för er skull.
    Njuuuuut!

    Vi har också en tripp trapp stol och den är bra, men inte än för Lilla, hon krånglar för mycket. Jag gissar att under sommaren blir den bättre, nu kör vi med antilop och väl ditsatt bälte.  Stora använde tripp trappen från ca 1,5 år till 4 år. Nu sitter hon på en vanlig stol.

    Kan man vaccinera sig mot livmoderhalscancer som vuxen? Jag trodde det var unga tjejer som inte gjort sexdebut som var kandidater?

  • Parnassia

    Ang solkrämer så vill jag gärna ha era bästa tips. Vi behöver köpa ny till barnen. Utan parabener och förstås så bra "smörjegenskaper" som möjligt, alltså inte för kladdig eller trögflytande.

    Bra spunget Tinga! Mitt springande går det sämre med, har ett envist halsont... Trist! Hur lite ont i halsen "vågar" man springa med?

    Och hoppas H snart blir bättre Smint!

  • Parnassia

    Jag håller också tummarna sweet! Är det ett jobb liknande det du har nu eller något helt annat?

  • Parnassia

    Oms! Det är ju ett fantastiskt brev! Jag blir också lite tårögd.
    Skriv ut det och ha flera kopior, en i väskan, en i bilen, en på jobbet, en vid sängen eller så, så att du alltid har en kopia nära tillhands . Då kanske brevet kan fungera som en liten energikick när (och där) du behöver en sådan!?
    Kram!!
    Jag är övertygad om att du är precis så där bra!

  • Parnassia

    Tack för läsningen om förlossningen Mugglan! Låter fantastiskt bra ju!

    Och Snaily, jag har inte mycket att tillägga i diskussionen utan kan bara hålla med. Jag tycker att den period ni är i nu ungefär, var den jobbigaste med både Stora och Lilla. De är varken bebisar eller barn på nåt sätt och jag håller med om att det nog blir lite enklare när de kan roa sig själva lite, lär sig åla/krypa/sitta och kan ta sig till spännande grejer eller hålla i dem lite. Jag är säker på att du är en perfekt (nåväl, bra iaf ) mamma!

    För övrigt har jag köpt en Polare!!!! Vi har bröllopsdag snart och jag tänkte överraska maken.
    Hur ska den serveras och ska man ha nåt bra till?? Frukt? Jordgubbar?Skaldjur?
    Hjälp mig nu! Så att det första mötet med polaren blir perfekt, menar jag.

  • Parnassia

    Härligt med syskonbarnen Ore! Grattis!

    BS - ditt mystiska domnande låter ju just mystiskt. Hoppas det snart blir ordning med det.

    Och hoppas att ni får en superbra dag i morgon. Jag ska tänka på er! Hur blir det i september? Är det bestämt nåt datum ordentligt? Annars kanske det är dags att göra det?

  • Parnassia

    Sitter på jobbet med ont i magen och vill bara gå hem. Mitt jobb har sina baksidor i bland och idag är det skitjobbigt.  Vill bara hem och krama på min familj och sitter här och längtar efter dem och känner en enorm tacksamhet över dem.
    Krama era anhöriga när ni kommer hem och skicka sms till de andra.

    Det låter ju hemskt dramatiskt allt detta när jag skriver det och det är det på sätt och vis. Men inget har hänt i min famlij. Det är andra omständigheter i mitt arbete som får mig att tänka på dem extra mycket bara. Svammligt blir det också men jag behövde skriva av mig lite tror jag. Jag får inget gjort i vilket fall.
    Får man be om en kram? Nu när inte maken eller barnen kan ge mig en heller? Fast då börjar jag nog lipa istället.
    En liten vink, duger bra.

  • Parnassia

    Åh Tinga! Perfekt! Grattis! En polare kanske skulle fylla sin funktion? Säger hon som nyss upptäckt honom.

    Jag ska pigga upp mig imorgon med parfymletning. Jag börjde dofta lite i taxfreen när jag var i Asien nyss och funderade på bla be delicious by DKNY. Jag har skrivit ner de andra tipsen ni hade och ska till Åhlens imorgon och dofta, det är dit man får gå i min stad.
    Telis - vilka två är det du har på handlederna nu då?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!