Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    god kväll
    idrottsgalan på fjerrsyn!  

  • nennesjuttioåtta

    få se nu
    åh herregud, jag har varit på många "hemmafrupartyn". Sexpartyn är ju lite kul. Övriga ger mig variga eksem. Men måste gå av ren artighet för oftast är det en kompis som bjuder dit någon och för att det ska bli lite folk å går jag. Det har varit ett par tupperware (jag ska inte köpa jag ksa inte köpa ÅÅÅH men så praktiskt med en plastbytta för bara 597:- och då ingår en apelsinskalare!), aloe vera, mary kay...men det mest bisarra var ett jävla kryddparty för något år sen där det var kryddblandningar av alla det slag som kunde bli chokladpudding eller köttbullar eller soppa (oklart om det var allt i ett) där värdinnans mamma blev så exhalterad och lekte Oprah-publik med OOOOH ÅÅÅH Åh herregud man vill ju köpa allt AAAALLLTT!!! Tveksamt om jag blir insläppt hemma med 15 g köttbullskrydda för 200 spänn. Men tupperware är ju bra men dyrt. Jag har ostkupan, AM! Det enda dåliga med den är att locket är kupat så man kan inte ställa något ovanpå (typ osthyveln eftersom den inte får plats inuti). Ska man ha matlådor så fick SIA-glass lådor bäst i test av Sverker Himself och de funkar skitbra och då får man ju glass innan också.

    Telis mår alldeles utmärkt, har väl börjat jobba och hinner inte in så ofta  

  • nennesjuttioåtta

    Vad säger ni, ingen Oupsie?!?! hohooo?

    Solsidan rockar!  

  • nennesjuttioåtta

    men jag fattar inte, när plussade du Hattis? Är du redan i v 8+0?!?! 

  • nennesjuttioåtta

    BS – ring och fråga dem, den erfarenhet jag har är att om någon barn lackar ur så gör de sitt bästa för att det ska trivas. När min systerson gick första gången så ville han inte åka första dagen så då var han nere och "hjälpte" liftpersonalen. Men sen ville han vara med och sen fick de slita honom från området. Då var han nog 2,5. Men de leker ju som sagt mest då.

  • nennesjuttioåtta

    Cicci, om de hade haft något som kryddade sexlivet också, förutom köttbullarna, så hade hon nog gått upp i brygga.

  • nennesjuttioåtta
    Parnassia skrev 2011-01-17 22:41:42 följande:
    Smart Nenne! Så långt har jag inte kommit i funderingarna än!

    "Va!? Just det, det finns ju folk som kan svara på frågorna IRL liksom!? "
    hahah maken brukar säga att jag får väl fråga allsvetande tråden om snart allt. Btw, det luktar fortfarande överkörd raggare här hemma... Dock med en touch av wonderbaum idag, igår var det jobbigt.
  • nennesjuttioåtta

    Cicci - iih give me those meatballs, mister! Oooh aah! 
    Nä, jag ksulle inte köpa den kryddan för det var samma bismak av metall på allt, köttbullarna, chokladpuddingen och om det var löksoppa man fick provsmaka. Kul att hotta upp onsdagsnypet med en lätt touch av tuggad folie för 995:-

  • nennesjuttioåtta

    då är det ju billigare med piercing. Eller jag vet inte.

  • nennesjuttioåtta

    Om det är smaken man vill åt, menar jag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!