• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne - Trollet åt ärtpuré eller potatis och palsternackspuré med lite olja i.

  • viktualia

    Nenne - kan ni inte vänta tills maken kommer hem och tar hand om Pricken så att du kan glassa iväg med bilen och handla?!?

  • viktualia

    Sommarbrud - välkommen! Men du glömde ålder, skostorlek och favoritchoklad *ler*

    Svar på din fråga: Min son slutade äta på nätterna när jag började jobba... då var han 8,5 månad. Nån här i tråden har testat att byta amning/ersättning/välling mot vatten - kanske värt att prova?! Vatten är ju inte lika gott..

    Sweetan - vinkar!

    Ego - nu pajade halsen igen och det är omöjligt att prata. Urkans. Stackars Trollet hostar också. Håhåjaja...

  • viktualia

    Sommarbrud - jag undrade ju givetvis hur gammal DU är!! *nyfikna klubben* Min son Trollet har 14 dagar kvar till sin 1 årsdag! Själv är jag snart 34, gift, byråkrat, förpassad till en småstad 3 timmars restid västerut från huvudstaden, drar 41 i skor och gillar handgjorda praliner!

  • viktualia

    Sweetan - önskar att jag kunde säga detsamma.. men visst har det gått framåt lite.. men jag har ju varit sjuk sedan i tisdags så jag är RÅLESS på detta!! bläääääääääääää! Siktar på jobb på måndag i alla fall.

  • viktualia

    Telis - grymmehus!!!! håller med om att jag regerade på att pannan inte var pimpad! kära nån!!! Men jag som grubblar över barnrumsinredning kanske skulle härja loss på hemnet... där finns det väl inspiration om någonstans...

    Sen tror jag det var Mopedvin som skrev om madrass på golvet i barnrummet. Inser att en soffa kanske är lite tidigt... men nån form av sittpuffar till oss vuxna kanske vore något! Bra med inspel från tråden!! Ni är bra ni!

    Ego - har just dammsugit hela huset och känner mig genast sämre. Eländigt. Jag vill bli FRISK!

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2011-02-05 11:38:02 följande:
    Godförmiddag!

    Jaha, jag ska väl långpromenera hade jag tänkt, fast oj vad man liksom kommer av sig när man ser tatt det blåser och regnar! Rynkar på näsan

    Stapla lite ved måste vi nog också idag och röja i köket också, för det gjorde Ingen igår.
    -När den där Ingen gör, ser det så jäääkla illa ut efteråt så man får göra om det själv ändå , har ni märkt det?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jopp... städerskan Inga är otroligt ineffektiv... alltså har jag ont i halsen sedan jag körde dammsugarn ett varv runt i huset... Min mycket piggare make har just gått löss med moppen... och sonen sover.. och gråväder råder... och hm... chipsen tog slut igår... Melodifestival utan chips?!? hm.... svenssonlivet är svårt...
  • viktualia

    Telis - jaaa styleroom är skoj.. men det där svartvita huset var bara FÖÖÖÖR mycket... jobbigt att andas där! Jobbigt om de skulle få nån röd pocketbok... typ...

    Ego - vill inte vara så här risig i halsen... blääää... pratar just nu inte alls och måste nog övertyga maken om en utflykt till ett apotek... en fördel med apoteksavregleringen är att även hålan har eftermiddagsöppet apotekt på lördagar numera!

  • viktualia

    Sweetan - härligt med lite inläggsbombning från dig! Själv drog jag till apoteket och köpte lite viktigheter... och lite bättre känns det nog. Sedan... inspirerad av Mugglans "slot-tider" så lyckades det bli en svängom i gästsängen (Trollet sov i vår säng).. det handlar nog mest om att inse att det är slot-tider man ska leta efter...  Lusten finns bevisligen... ska bara hitta rätt fokus också (dvs inte passa på att tömma tvätten, gå ut med soporna, sitta vid datorn och tusen andra projekt... när sonen äntligen sover...)

  • viktualia

    Oupsie - det MÅSTE inte göra ont... men det är inte helt ovanligt. har du tur är det bara ovana, har du otur beror det på att Daisy och du behöver få in rätta knycken... hoppas att det finns någon vettig person där på sjukan som du kan fråga och få hjälp av!

    Och som nån skrev - glöm inte att smörja gelehallonen med bröstmjölk efter varje amning! Det minskar risken för slitskador och sår!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!