• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie: men det är snaaaart över...

    Gonatt!

  • muggles
    Oupsie skrev 2011-01-18 22:20:57 följande:
    Snusk, höhö, jag som hade tänkt vi skulle försöka oss på att färdknäppa, sådär varje dag eller så tills hon kommer ut. Inte så lätt när man inte kan röra sig kan jag ju sägaTungan ute.
    Det är väl inte du som behöver röra dig? Ställ dig som en SAAB vettja!
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-01-19 09:30:18 följande:
    Har inte läst ikapp ett dugg utan vill bara SKRIKA - vi är nu på plats 50 !!!! 3 platser ned på en vecka ... värt att fira med lite mexikanskt och öl ikväll .

    Sorry, för mitt tjohooo, ska försöka läsa ikapp nu.
    JIPPPPIIIIIIEEEEEEE! Äntligen händer det ngt!

    Jag har heller inga sexleksaker faktiskt. Maken gör jobbet finfint
  • muggles
    Fru E skrev 2011-01-19 11:12:14 följande:
    ehhhh som en SAAB mugglan????? Kanske jag som har dålig snuskfantasi även om jag inte borde ha det på dag 13 (vaddå räkna dagar som jag inte skulle göra)
    Wiki: I låten "Rumpnissar" på Magnus Ugglas album Den döende dandyn sjunger denne "ställ dig som en SAAB" som en något oklar sexuell referens
  • muggles

    EA: jag tycker tyvärr att det låter illavarslande. Hjärtat borde komma igång v5-6 men det är oftast för litet för att synas för VUL förrän i v7. De kan ju mäta hcg också. Förmodligen kommer det att visa för lågt värde Isch, jag vet ju hur det känns

  • muggles

    Bliv: kul att höra ifrån dig! Kan du inte skita i att kommentera och bara uppdatera oss då och då (som gosnosen gör)? Skönt att deppet gick över!

  • muggles

    Jag hade för mig att "ställ dig som en SAAB" kom från Eddie Meduza men tydligen från Magnus Uggla då. Tack Wiki!

  • muggles

    Bliv: ja det får man! El visa mig den lagskrift där det står att man inte får Herregud, du har en 5-månaders, är väl inte så konstigt att du inte hinner kommentera allt?

    Oupsie: bra att ni tar ett extra blodprov, jag tänkte också på h-förgiftning... Gör du lista över de saker som behöver göras? För det positiva med det är att när man gjort en grej, så får man BOCKA AV den på listan och det är så skönt! Och sedan kan man sitta och titta på allt som faktiskt har gjorts (som man annars inte skulle ha tänkt på). Jag är helt sjuk i huvudet för ibland  när jag gör listor så börjar jag skriva upp de saker som jag länge tänkt göra men redan precis har gjort (för känslan av att få bocka av dem ).

  • muggles

    Oupsie: saabställningen - jag tänker mig av ngn anledning "doggy style" men vet eg inte varför Äh färdknäpp vet jag inte om jag tror på ändå. De påstår att spermier innehåller samma ämne som de kletar runt livmodertappen när de ska sätta igång en förlossning. Men ofta funkar ju inte färdknäpp, så det är säkert så att livmodertappen måste vara "redo" också. Ni har ju resten av livet på er att ha vilt sex...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!