• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej alla!
    Jag tog mig friheten att boka bord på GH imorgon. Tog 11.30. och för 8. Dvs 6 vuxna och så bad jag dem sätta dit två barnstolar av den händelse det dyker upp några barn - man vet ju aldrig! Bordet bokat i mitt flicknnamn.

  • fru AM

    Lappis: mitt på Kungsgatan (om man räknar mellan Stureplan och Sveavägen). På vänster sida (om du kommer fr jobbet vill säga)

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-12-14 12:52:34 följande:
    AM, med risk för att verka fullständigt pantad: visst ÄR väl fudgeaktigt när det liksom är lite sockrig konsistens? För det här blev kola,segt, smälter i munnen och är jättegott! Till min stora förvåning blev min son-som är en riktig Maraboumjölkchokladkille, HELT överförtjust och ratar smörkolan jag redan hade gjort till förmån för denna. Så här idag när den är helt klar kan jag bara säga till alla som gillar mörk choklad: GÖR den här genast!!!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Precis den info jag hoppades på! JAg studsar iväg till köket och den djuuupa kastrullen!
  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-14 14:09:16 följande:
    Strålande jobbat med bordsbokningen, AM! Jag har nog med Televinken ett litet tag, han vill så gärna träffa Pricken.
    Det var det jag anade - därav barnstolarna (i o f s glömde jag samtidigat bort hur ung Pricken är ... han sitter ju inte i barnstol än ... )

    Stolt öve rmig själv: från scratch till 100 nystekta köttbullar på en timma ... nytt personligt rekord! Julbordet är räddat (för barnens del i alla fall).Cool
  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-14 14:16:44 följande:
    Ore, man brukar ju säga "små barn, små bekymmer, stora barn, stora bekymmer", ibland undrar man om inte det gäller föräldrar också - ju äldre dom blir desto mer bekymmer har man med dom. Skämt åsido, hoppas verkligen att din mamma kommer ur den här tonårsperioden snart och börjar må bra! Det låter tufft för er alihopa!
    Håller med om det där. Vi tyckte definitivt att vår pappa var lite tonårsjobbig när han nödvändigtvis var tvungen att skilja sig från vår mamma för att omdelbart skaffa tandställning, klä sig ungdomligt och gifta om sig med en galen knarkar-/smugglardrottning ...

    Kram till dig Ore! 
  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-12-14 14:31:06 följande:
    Jösses vad ni bakar, gör fudge och annat! Själv har jag fått en "köksa" hemma som lagar maten och själv kommer jag hem om kvällarna, sätter mig till bords och konverserar ... jag menar försöker konversera . Skämt å sido supertrevligt att ha svärmor här men det ska bli skönt när hon åkt hem och man kan få lägga sig på soffan och slippa vara trevlig.
    Jag måste fixa all julmat innan svärisarna kommer - när de är här är det som att ha två extra barn ... på upptäcksfärd bland spännande tekniska köksmaskiner och trådlösa telefoner ... Saker går sönder och försvinner ... Nej det är som att ha E.T. här  - i dubbel upplaga!
  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-12-14 14:37:05 följande:
    Jag behöver inte fixa någon julmat eftersom julen firas hos bror min. Måste säga att så här vid juletid känns det lite extra hårt att vara barnlös .
    Stor kram! Jag kan tänka mig att det är jobbigt
  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-14 14:51:34 följande:
    AM, vilken uppväxt du har haft, det låter som om du är trådens Pippi Långstrump.
    Precis det är det jag är. På pricken faktiskt. Ni vet Pippis pappas båt i filmerna om Pippi ...? Det är min pappas båt (och även min pappa i vissa scener). Och en likadan apa hade vi. Nu har jag inga föräldrar kvar utan bara ett ruckel till hus och en kappsäck full med pengar.
  • fru AM

    Lappis: förstår att det känns seeeegt med kön till adoption men du kanske kan se det som att du spar din kropp och din psykiska hälsa - med tanke på hur jobbigt det det skulle vara med alla dessa biologiska försök. Med adoptionsspåret så vet ni ju att ni kommer få ett barn. Det biologiska spåret ger ju inga garantier. Ni kommer få världens sötaste/bästa sen och då kommer det vara helt obegripligt att tänka sig att det skulle han varit någon annan bebis som skulle ha legat i vagnen. KRAM!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!