• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Låter superbra tycker jag!


    11 juni noteras i kalendern omedelbart


    Jag var för övrigt i utkanten av Sthlm i helgen, fasligt vad kallt och blåsigt det var... Och så var jag ute hela dagen, dessutom.


    Porchez: Härligt att Hunken la manken till och såg till att ni träffades till slut, i alla fall


    Smint: Usch, vad tråkigt med din väninnas pappa, och att de fick ställa in bröllopet så abrupt. Minns jag fel, eller hade de lagt bröllopet tidigt just för att pappan skulle kunna vara med?


     

  • Ore

    Porchez: Trist, och barnsligt, med utfrysning. Över huvud taget inser jag nog inte problemet som de har? Men det kanske är för att om någon skulle komma in och avlasta mig och mina kollegor skulle vi säga "jaaaaa, varsågod, gör det här och det här"? Absolut inte sura! Faktum är att jag outade min graviditet ganska tidigt för chefen, med förslag att eftersom en kollega skulle vara borta ett tag så kunde man kanske ta in någon, som då skulle kunna få en naturlig fortsättning i och med min föräldraledighet.


    Fossing: Jag har nog räknat med att dröjer åtminstonde två år innan vi får planera Porchez bröllop (Tänker nu på trådens planering av kokos bröllop, och funderar på vad man gör för att höja upp det ett snäpp utifrån det...? )

  • Ore

    Mugglan: Kan tänka mig att det är väääldigt tungt nu. KRAM!

    Snorkis: Overklighetskänslan i det hela vet jag många som upplevt, det vet jag att vi pratade om i föräldragruppen, att det fanns en "jaha, när ska den här bebisen hämtas av sina riktiga föräldrar då"-känsla... Som dök upp litet då och då.

    Porchez: Hoppas att festkänslan infinner sig och är på topp i helgen! Trots surpuppiga kollegor... Du har ju uppenbarligen gjort ett jättebra jobb, och blivit befordrad. Om de har något problem med det så är det ju ändå inte ditt problem, egentligen... Även om det såklart är tråkigt om det blir dålig stämning...

  • Ore

    *sladdar in*

    Har ÄNTLIGEN läst ikapp, och utan inbördes ordning:

    Snorkis: Jag blir så ledsen för din skull, angående artikeln. Tycker att det verkar vara en del klumpigheter, som att de helt förträngt att det var en till med i gruppen i början - du! Och jag tycker mycket väl att du kan skicka ett mail till dem, om du vill. Så att de vet att du tog illa upp.

    Mugglan: Är det vecka 36+0 idag? När det kommit så långt så är det väldigt ovanligt att de behöver ligga i kuvös när de föds, enligt den info syrran har fått. Skönt Men det innebär ju att det är dags för A&B att komma - hoho, vi väntar på er!

    Lappis: Vad härligt att du trivs så bra med nya jobbet!


    Smint: USCH, vad otäckt. Vad knepigt att läkaren gjorde så...? Helt absurt när jag tänker på det...
    Skönt att din mamma mår bättre!


    Fru E: Låter som en jättesmaskig tårta. Hade den inte låtit så komplicerad hade jag bett om recept

    Klockarbol: Det var länge sedan! Hur lever livet för dig annars?

    Angående 11 juni så kommer jag inte veta om jag får barnvakt på ett tag än. Makens föräldrar är bortresta, och på min sida av släkten så är jag i tredjehand angående barnvakt just nu.


     

  • Ore

    11 juni är i Sthlm. Har inte hört några detaljer, men vi pratade litet löst iaf om en repris av förra årets picknick? (Och ev. kunde AM stå för regnskydd som reservplan då också, om de inte var mitt uppe i stambyte). Men det beror väl på hur många det blir också

  • Ore

    Angående dialekt så har jag nog inte det som premiss för sexighet... Men annars tycker jag nog att de flesta dialekter blir osexiga om det är väldigt bred dialekt. Lagom är bäst

  • Ore

    Nämen, postade jag inlägget om tråddejten den 11. Jag började skriva, men sen kom jag på att jag knappt hade koll på alls vad vi egentligen diskuterat, så jag skulle radera det. Men lyckades visst posta istället...

    Det var iaf prat om picknick, i Sthlm, men egentligen är inget helt bestämt.

  • Ore

    Piggelin: Skrattar litet för mig själv, inte för att det på något vis är roligt att ni har magsjuka i familjen, men för att det blev så hysteriskt roligt när jag läste hur du beskrev det glamourösa livet med barn på det viset Hoppas A kryar på sig snart, och att ni andra förblir friska!

    Vickan: Grattis till vad det än är du firar!

    Hmm, om det blir så anonymt är det nog bättre att gå över till någon form av stängt forum... Jag har varit väldigt kluven tidigare, men nivån på anonymitet här har ändå känts ok. Om alla vill ta ett steg eller två mot att vara mer anonyma så riskerar det ju att bli väldigt krångliga och kryptiska texter i många fall, vilket i så fall är tråkigt...

  • Ore

    Liten: Hoppas budgivningen tickar iväg LÅNGT, även om det är "meshöjningar". Måste också fråga vad du använder för locktång? Skulle också vilja ha mer lockigt hår, eller mer volym, men orkar inte gå upp den tiden på morgonen som krävs för att fixa det. Och så blir jag aldrig nöjd när jag gör det själv heller... Men jag är helt klart fast i tofsträsket...

    Sweet: Tyvärr inget tips på jobb att göra hemifrån, men hoppas att du får tag på något. Eller ett annat jobb, för all del

    AM: Rockig frisyr låter häftigt!

    MSW: Diskuterade med min kollega häromdagen om allergimedicin, hon hade fått en annan som hon skulle ta när hon var gravid - men då behövde hon aldrig ta någon tablett? Men jag kan kolla vilken det var!

    Vickan: Heja Trollets gå-framsteg! Snart springer han säkert omkring!

    Angående stängt forum så börjar jag nog svänga över åt det hållet. Dels för att jag tycker att det verkar som att folk "lägger band" på sig mer och mer, och att det förtar litet av den goda stämning som har varit i tråden... Känns litet som att folk väljer att låta bli att skriva här när de inte kan vara öppna, och då är ju inte steget långt till att låta bli att gå in här lika ofta. Och då är ju inte tråden levande på samma sätt...

  • Ore

    Tror det passar dig jättebra, AM!

    Själv är jag så tråkig med frisyr, att jag inte ens vågar klippa något luggliknande... För jag blir så irriterad när jag måste sätta upp det med en massa klämmor när jag tränar och tävlar, som givetvis fastnar och lossnar, ibland i samband med en större mängd hår som sedan ger upphov till litet lustiga tofsar som sticker ut här och var.

    Men tråkigt blir det.

    Cicci: Mysigt det låter med 4H-gård!

    Jag längtar litet efter att lillkillen ska bli stor nog att uppskatta sådana saker. Funderade på om vi skulle åka till någon djurpark i sommar, men vet inte om han är för liten för det? Vad tyckte Lo om Kolmården när ni var där?

    Än så länge så känns det som att närmaste allmänna lekplats är lika roligt som något annat, så då känns det som litet overkill att lägga massa tid och pengar på att åka längre bort?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!