Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag är född på Puff

  • nennesjuttioåtta

    Vi har en vän som heter (som) Puff. Jag gillar det namnet jättemycket! Piff också, det har min kusin döpt sin son till.  

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – låter jättefint med creise! Och kiwi i maten, min morfar åt inte ens ris för det var nåt annat än potatis. Fast när jag tänker efter så äter inte svärfar ris heller men det är för att han tror att han är skitgammal (eller han önskar väl, för han är som en tonåring annars) och börjar grina av nostalgi när man pratar om motboken trots att han inte var född när den togs bort.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag och maken duscha så jag har inte tid att hänga här längre

  • nennesjuttioåtta

    hojhoj! Idag har vi varit på BVC och fått vaccination och 5-månaderskontroll. Han grät inte alls när han fick sprutorna, men rösten ökade markant i styrka när han pratade. Babababab BABABAAAABAAAAA babababba ... Pricken har planat ut på viktkurvan så han har ännu inte passerat 9 kg utan vägdes in på 8,75 kg. Men han har ju att ta av så det var ingen fara, hehhe. Idag efter en stödvila i soffan så låg Nancy med oss och sen satte hon sig bredvid Pricken så han fick klappa. Eller klappa var väl inte rätta uttrycket. Butta och daska till är väl mer korrekt. Men hon härdade ut och sen slickade hon honom på huvudet.
    Mugglan – oh shit, vad läskigt med mega-sammandragningen! Vilken härlig tjej Moa är som var så sansad och hjälpsam!
    Piggelin – Pricken kan inte vända sig åt något håll, bara om jag ger en yyyyyttepytteliten knuff eller låter honom dra i min hand så snurrar han runt. Däremot kan han sitta sen två veckor tillbaka och det är ju tidigt. Men vi övar... In- och utgångsmusik hade vi knätofslåtar (brudmarsch) från vår respektive hembygd. Det kanske finns något hos er med? Jag gillar ju Bach annars, Jesus bleibet meine Freude. Den här otroligt vacker. kyrkomusik.se/
    Snaily –  Stackare, det låter skitjobbigt! Jag har också den där boken de tipsar om, det har stämt väldigt bra här med! Men som sagt, det hjälper ju inte mer än att man får en förståelse att det är mycket som händer och att det blir kaos för dem. 

    Kanske var bra att jag gick över tre månader med Pricken, eller vad det blev till slut. Tror det underlättat på många plan att han var (är) så stor för sin ålder. Men det är som sagt enbart tur, ingen skicklighet (om jag inte är jävligt händig på att knipa).
     

  • nennesjuttioåtta

    what else...
    Hoppas Televinken slipper få ont längre, att det är en fas! Och Telis, hoppas det halsonda går över snart!!!! 
    AM – Yassåru, vräkning på gång, håller tummarna!!!!

     

  • nennesjuttioåtta

    HUrra för Lillebrors mage! Och förresten Koko – det här tänkte jag säga för länge sen: jag är lite besviken på din pimp-päls. den var ju hur fin som helst, jag hade sett en svart och lila, långhårig, kedjor och lite lätt doft av.. rökelse framför mig.

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – kul att jobbet känns så bra! Men huuuuh, stackars er också med kass nattsömn! Att de små inte frstår att det är så himla skönt att sova!

  • nennesjuttioåtta

    *vinkar till EA* Mars är en bra månad för frysisar att tinas på! Vårsol och fågelkvitter! 

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – Hoppas Daisy är nyfiken på livet utanför snart! Och vad bra det låter med besöket på förlossningen, nu är det banne mig inte långt borta!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!