Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Astrid lärde sig knappt vända sig, hon vände sig från rygg till mage ett par gånger vill jag minnas men aldrig åt andra hållet. Sedan helt plötsligt blev det ju inte aktuellt att ligga och sprattla på golvet längre.

  • BrudSommar2006

    Jag håller på och letar dels sommarsemestervecka och dels spahelg i höst och jag måste säga att Sverige är så jäkla värdelöst på att marknadsföra sig, man hittar aldrig någon information alls och man får googla ihjäl sig för att få fram något alls om någonting. I Skottland var man tokbra på att kräma pengar av turister, det var jättelätt att hitta information om var man skulle ta vägen men här är det verkligen skräp, suck.

    Till i höst vill jag hitta ett ställe där man kan bada bubbelpool, helst kunna ta sig ut i uppvärmd del utomhus och helst också kunna simma lite för motionens skull. Var finns det ett sådant ställe?

    Och ni som varit på det där Fjällnäs, på ett foto på hemsidan sitter det ju en kvinna i något slags vatten och med mössa på sig men på hemsidan går det inte att hitta någon information om något slags bad, där verkar det bara finnas bastu och massage typ?

  • BrudSommar2006

    Telis, det måste ju inte vara bubbel i utomhusdelen, men ja, jag hade nog tänkt mig att åka aningens längre än så!

    Nenne, tack för länkarna! Ska gå igenom dem noggrant. Den där allmänna spasidan hittade jag också men sedan begrep jag mig inte på hur jag skulle få fram något vettigt från den. Välja del av Sverige vill jag inte för jag vill hitta rätt spa först. Hur var det med Fjällnäs, sitter hon på bilden i något slags vatten eller inte?

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja visst ser det ut som om hon sitter i en utomhuspool men varför skriiiver de då inte något om det. Bah!

  • BrudSommar2006

    Aaaaaahhh, jag vill åka till alla ställena jag fick länkar till. Måste ha massa barnvakt framöver, hur lösa detta nu då!!

  • BrudSommar2006

    Antecknar Borgafjäll också, det här blir svettigt att hinna med!

  • BrudSommar2006

    Telis, vad bra med piller!

    Men åh jippi, Iris är 115 cm lång tror jag och enligt den där sidan Tinga länkade till så är hon ju nästan nere på det översta strecket för 3,5 år, hon behöver bara plana lite till så kanske längd-krisen är över.

    Värre är det med vikt-krisen då ser jag, tror hon är uppe i uppemot 28 kg nu. Jättesvårt att banta ett barn. Fast nu börjar simningen på lördag och om ett par veckor börjar gymnastiken och dansen också och mer aktiviteter än så klarar vi nog inte.

    Iris fick vi byta till sittdel vid fyra månader tror jag för att hon var för lång och Astrid bytte vi del till vid åtta månader då hon höll på att klättra ur liggdelen så vi har haft båda varianterna.

  • BrudSommar2006

    Den där sittbrädan verkar ju jättesmart. Fast som vanligt, för barn upp till 18 kg så ingen idé att vi funderar på det precis.

    Telis, håll ut, snart måste det ju vända!

    Spännande med förlossningar på gång!

  • BrudSommar2006

    Jag är här! Men jag hinner ju aldrig läsa ikapp, än mindre kommentera. Eller rättare sagt, så fort jag lagom läst ikapp vaknar Astrid och så var det tillfället förbi. Sedan är det bara att börja om igen med alla nya sidor när nästa tillfälle ges.

    Spjälsäng som man tar bort ena sidan på har min bror provat till deras tjej men en spjälsäng är ju ändå rätt så liten när barnen börjar bli så pass stora och rörelsemånen innan de ramlar ur är inte mycket så hon ramlade ur flera gånger varje natt, det blev rätt jobbigt. Visserligen hade de lagt en madrass så hon inte gjorde illa sig men det blev ju stök i alla fall. Om man inte vill ha juniorsäng måste väl Muggles tips vara det bästa?

    Grattis Sweet! Fungerar det inte att ta med sig tjejen ut och äta lunch i värsta fall? Med Iris undvek vi att gå ut någonstans men med Astrid skulle det fungera.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det jag kommer på som jag eventuellt skulle tycka var lite jobbigt är att klara av mitt första blöjbyte på en ettåring medan fostermamman eller personalen på barnhemmet eller vilka det nu är står och tittar på för en ettåring, i alla fall Iris och Astrid har varit lika på den punkten, ligger inte still. Det är halvt slagsmål för att klara av det och inte sällan slutar det med stora krokodiltårar och illvrål. Fast alla barn kanske inte är så??

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!