• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Skickar kramar till snaily och hoppas du får ett bra samtal idag med bm.


    Och så undrar jag kan man råka ut för baby blues när man adopterar?


    Annars vankas det seminarium och jullunch här på kontoret idag. Det luktar köttbullar och Jansson och jag blir såååå hungrig!!!

  • Lapinette

    Ser att Piggelin är inne och spammar !


    Själv har jag ätit julbord och pratat med kunder och är nu lagom zzzz.....zzzz....

  • Lapinette

    Vad skådar mitt norra öga - SNORKIS GRATTIS!!!! Jösses, vad härligt men jag förstår samtidigt din oro men du får komma in och skriva av dig här inne så gott det går och hjälper. KRAM

  • Lapinette

    Piggelin - gillar dina mintkyssar . Trodde först det var en tomte du hade gjort men såg sedan att träsleven var det jag trodde var huvud och luva .

  • Lapinette

    Omsan - härligt att dotern blev godkänd!

  • Lapinette

    Klockarbol - att kroppen reagerar på psykisk stress är ju inte ovanligt. Min mammas lactos bröt ut när hon var deprimerad .. efter att hon fått veta att hennes stora kärlek hade varit otrogen. Hon behöll ingen mat och gick ned 10 kg (hon var inte stor innan). Folk trodde hon hade cancer och det tog lång tid för läkarna att hitta problemet. Då var det inte så vanligt/kännt med lactos. Önskar att du hade någon som kunde stötta/ta hand om dig! Du behöver det!

  • Lapinette

    Oupsie - låter verkligen inte skoj och antecknar foglossning som en av mina "skönt att slippa eftersom jag aldrig blir gravid lista".

  • Lapinette

    nenne - "såg i tidningen att du skulle komma hit idag och fira din 65-årsdag! Grattis" ... que?

    Klockarbol - om du inte gillar bananer kan du inte göra en smoothie? Vi brukar dricka det på helgmornarna med banan, frysta hallon och vanilj youghurt. Bananen gör det lite sött men det smakar mest hallon.

  • Lapinette

    Har inte heller julpysslat förutom gjort min årliga chokladkola och rimmat. Skulle slå in julklappar igår men efter alla psykbryt jag får när jag öppnar där vi har presentpapper (för att jag alltid får hälften av alla papper och kartonger i huvudet) så slängde jag ut allt och städade där istället. Julklappar kan jag slå in imorgon när jag är ledig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!