• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men det är nästan sjukligt. Ger man min man en papperslapp - det kan vara en inköpslista, en kassakåpskombination till Fort Knox eller den enda lappen med ett jätteviktigt telefonnummer .- så har han slarvat bort den inom fem minuter. Det är magiskt.

  • fru AM

    Vi vill ha Smint-uppdatering! Det är lite därför jag är kvar här ju! Snart väntar soffan och julens traditionsenliga visning av Love Actually med kärleksgodis, whisky och julmust!

  • fru AM

    Ska jag inte berätta fler ihågkomster från min barndom på Mallorca? Någon?

  • fru AM

    Telis: nej jag har inte sett Televinkens pass! Varför finn det på bloggen (och vilken blogg kan det vara)? Måste leta lite ...

  • fru AM
    Telis skrev 2010-12-15 20:05:58 följande:
    AM, det är egentligen mest en blogg för Televinkens farmor+farfar och mormor+morfar, det är en orgie i Televinkenbilder och filmer. Jag inboxar adressen.
    Ja visst ja! DET var länge sen. På förra datorn ... därför hittar jag den inte! Inboxa gärna tack! Nu movietajm!
  • fru AM

    Godmorgon i tråden!
    Smint: hemskt att det var så dåliga nyheter som vi befarade - hoppas dock att det är falskt alarm, men i såna fall är det ju fruktansvärt för den utpekade. Hemskt hur man än vrider och vänder på det !  

    Gårdagens julfilmsmys blev lite rumphugget då båda barnen valde att ha en galennatt av skrikande och omkringspring. För Hektors del tror jag det handlat om tänder ... Men han är ju så stor, hur länge kan man vara besvärad av nya tänder?

    1up: jobbigt med femte sjukan! Har bara läst om den tidigare men jag tror inte att någon i tråden har varit hemsökt - du är först! Du - jag hamnade i en återvändsgränd efter det där pushypushy på FB - på någon icke aktiv blogg... kan du hjälpa mig vidare? Inboxa?

    Apropå frisyrer så sa Livia i morse att hon vill klippa sig kort: "om jag klipper av håret så slipper jag väl det där onda, mamma?". Jag lovade att börja kamma henne med lite mildare hand ...Det är klart hon ska få ändra frisyr om hon vill men om det bara handlar om att det gör ont när jag kammar så är det väl jag som får skärpa mig. Spraybalsam is the shit - det hade jag glömt av.

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!