• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    gosnosen - GOD JUL!

    mugglan - ja, risken är nog ganska stor att jag kommer att ha sjukt höga förväntningar och jösses om det vi inte boundar jag och barnet, då kommer jag att få skräck trots att jag vet att det kan ta tid etc. Tror det kvittar hur väl insatt jag är i ämnet (av allt ni skrivit och allt jag läst) så hoppas man och drömmer man om den där idealbilden.

  • Lapinette

    Samtidigt så känner jag att jag vill försöka vara positiv så jag vill inte gå och oroa mig innan. Utan vi får helt enkelt se när den dagen kommer ... än så länge så är det ju ganska så avlägset.

  • Lapinette

    Jag är beredd på att våra liv kommer att bli totalt förändrade mot hur vi lever idag men jag tror inte jag kommer att förstå det helt och fullt förrän den dagen då vi har barn. Sen beror ju allt på hur pass "snällt" barn man får etc. Som sagt, fast jag läst om hur ni har haft det så kan jag inte riktigt förstå hur det är förrän jag själv är i den situationen.

    Men eftersom det snart är jul och vi inte har några barn och inte ska fira den hemma dvs inga som helst förberedelser att göra så ska jag ikväll äta musslor och dricka vin med några väninnor (skippar nog skridskoåkandet innan pga kylan) och imorgon kommer vår kompis från Antibes hem till oss med en MASSA ost (vi står för vinet och tillbehören). Så blir det dagen före dagen före dopparedagen.

  • Lapinette

    Ser att jag missat Cicci men om du tittar in här från mobilen under bilresan nedåt landet så GOD JUL!!!!

  • Lapinette

    Zozo - GOD JUL och jag hoppas ni kommer iväg! Det är så många som blir strandsatta nu när det snöar överallt.

  • Lapinette

    AM - tycker det låter bra med att åka bort om det är så att man är totalt sönderstressad lagom till den 24:e. Annars så såg jag att en väninna på fb hade gett upp allt julbestyr och beställt catering. Hon insåg att hon omöjligt skulle hinna och orka.

    Själv hade jag en mysig kväll med musslor och vin på Musslan igår och när jag kom hem tittade jag och maken på Sagan om ringen. Det blev sovmorgon imorse ... för mig gör det ju inget eftersom jag tagit ledigt men maken blev lite stressad när han insåg att klockan var 09.00 och hans alarm inte hade ringt.

    För er som inte kommer att titta in här säger jag HA EN RIKTIGT HÄRLIG OCH SKÖN JUL!!!! KRAM

  • Lapinette

    Vi hade ju catering på jobbet när vi hade kunder i veckan och det var super (från Vi Karlaplan). Hade massor av maten med mig hem igår så det blir ett minijulbord till lunch idag, tredje dagen i rad!

    Sitter här och slår in julklappar ... supermysigt!

  • Lapinette

    Hej hopp!

    Har tagit helt bt och dataledigt i helgen trots att jag haft datorn med mig hem. Har istället ägnat mig åt pussel .. vi är ännu inte klara men helt besatta. Idag ska vi dock jobba (jag hemifrån).

    Har jag förstått det rätt - har lilla snigeltjejen kolik?! Jösses i sådana fall. Min bror hade visst det och jag har hört historien om min mamma som ville slänga ut honom i en snödriva. Mormor fick komma över och hjälpa till så vi får väl tacka henne för att han lever . Det enda som hjälpte där var för mamma att gå omkring med honom i barnvagnen och gunga lite lätt... inomhus eftersom han är född dagen före nyårsafton.

    Klockarbol - trodde du hade fått en riktigt hamster. Blir glad när jag läser att du skrattar!

    Sen måste jag nog läsa mer ikapp för att ha något att kommentera.

  • Lapinette

    smint - maken blev mycket nöjd! Själv fick jag en pulsklocka men tyvärr mådde jag dåligt på juldagen då jag hade tänkt att testa den (spinning). Det blev att ligga hemma på soffan istället.

    Själv ska jag göra chokladfondanten på tisdag och faktiskt värma den i ugnen och allt ... sedan låta den svalna och ställa in i kylskåpet till på nyår då min mamma + sambo ska äta nyårsmiddag här hos oss innan de åker ut till Arlanda för en kryssning i Karibien. Nå väl, det ska funka med att ställa in fondanten på ca 100 grader i ca 10 minuter, bara så den blir varm. Säkert inte lika bra som när den är nygjord men det bästa jag kunde komma på. Till varmrätt får de gösfilé beställd från Melanders och så en flaska champagne förstås (min julklapp + födelsedagspresent till mamma).

    Ska kanske förklara, själva är vi hos svärmor på nyår så det är därför jag måste förbereda allt redan på tisdag/onsdag, innan vi åker.

  • Lapinette

    Omsan - här är en till som är otroligt trött fast jag har sovit massor i helgen. Sitter här med grova koncentrationssvårigheter (jag ska ju jobba idag!). Fast jag helst av allt vill zzzz.....zzzz!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!