• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - förstår din oro men vad skönt att allt såg bra ut!

    gosnosen - när är det bf? Du har säkert sagt det förut men jag har sånt otroligt dålig koll på alla här inne (även om det just nu inte är så många att hålla reda på). Jag råkade säga till min mamma igår att jag mått illa på juldagen och fick självfallet höra "är du gravid"? Tänk att man fortfarande ska få den jäkla kommentaren . Orkade faktiskt inte ens bli sur.

  • Lapinette

    Grattis Pirr!!!

    Själv är jag dödstrött och både jag och maken instämmer med att i fjol gjorde jag något mycket, mycket bra som "råkade" boka en resa till Thailand precis efter nyår. Önskar att jag hade gjort samma sak i år.

  • Lapinette

    Ore - maken har inte tillräckligt med semesterdagar och i april tar vi två veckor och sticker till Japan. Om vi bara hade fler dagar så vore en vecka till solen inte helt fel just nu men vi får cocoona här hemma istället. Och imorgon åker vi något söderut, till svärmor . Inte lika fullt exotiskt.

  • Lapinette

    EA - du får slå på mig om du vill ... men kan det hända att du är gravid eller brukar den vara så här sen. Säger kaninen som själv hade en veckas sen tant i förra cykeln ... men jag hade faktiskt testat bara jag haft några hemma!

  • Lapinette

    EA - själv väntar jag också på tant men är bara någon/ra dag/ar sen. Har liksom inte hundra koll längre men det vore jäkligt skönt om hon kunde komma idag så jag slipper det värsta på nyår/hos svärmor. MEN som vanligt så ska hon ju jävlas.

  • Lapinette

    Ja, jösses så tröttheten är något som alla går och dras med. Nästan huvudvärk och vill bara lägga mig men måste ju för fasen jobba. Har mitt favvopass inbokat (house) idag men jag funderar starkt på att avboka och lägga ned verksamheten för i år. Är rädd att det är något skit i kroppen, att jag ska ligga för ankar över nyår ... eller så är jag enbart förslappad och slö ... eller så är det mensen som är på gång (sannolikt det sista alternativet men då brukar jag för fasen kunna rycka upp mig och gå och träna ändå). Hmmm... de visa tvistas (mina små grå).

    pb - finns det inget ni kan hitta på din födelsedag som inte kostar skjortan? För fira det måste ni ju göra.

    EA - ja, det är säkert ett segdragen cykel efter mf. Vet bara hur min kropp betett sig varje gång efter IVF. Sen när det gäller symptom så behöver man ju inte ha några så det är ingen ursäkt MEN jag förstår dig. Jag testar ju i princip aldrig heller. Hoppas skittanten kommer både till dig och mig NU, BUMS!

  • Lapinette

    pb - då får du vända blad vid 40 och börja göra det du vill med ditt liv. Vänd allt det du tycker är dåligt till att det ska fr o m nu bli bättre. Det kan väl inte bli sämre eller kännas sämre än just nu ... eller kan det? Nu ska det gå uppåt, framåt ... inte nedåt och bakåt.

    Sen tycker jag att man kan fira vad som helst och när som helst (inte enbart vid en födelsedag utan för att första snödroppen slagit ut, att någon har lyckats med något på jobbet, att man är glad ... ja, allt som är värt att fira). Så om ni inte firar på exakt din dag försök och fira en annan dag istället och gör det på ert sätt. Det behöver ju inte vara en stor fest. 

  • Lapinette

    Och vem trodde inte att man skulle sitta där med två barn, man och villa när man var 40 fyllda??! Har åtminstone uppfyllt ett av tre kriterier .

  • Lapinette

    pb - försök att njuta av det du har. Ett underbart hus, make och en son! Det är inte illa och något som många andra så gärna skulle vilja ha. Förstår känslan av mörker och att det känns som man vadar omkring i meterdjupt vatten. Har faktiskt själv varit där men inte under lika lång period som dig (och inte gällande barnförsöken utan tidigare i livet och pga en jobbsituation). Det var dagar då jag inte ens kunde förmå mig att vattna blommorna. För mig hjälper det att träna, köra hårt fysisk för att tömma hjärnan och sova gott om natten. Har du försökt att promenera, jobba hårt med kroppen, köra slut på dig?

  • Lapinette

    Och själv avbokade jag precis den underbara klassen som brukar få mig att studsa och le. Och här sitter jag och predikar om att köra slut på sig fysiskt för att må bättre ... svullen mensmage och ont i hals. Nej, det blir att softa hemma.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!