• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Som sagt, hoppas det vänder snart pb! KRAM

  • Lapinette

    mugglan - jag höll ju på och velade in i det längsta om jag skulle ha fest eller ej men jag blev så nöjd ! Fast jag förstår, hade nog inte heller haft någon större fest med höggravid mage. Hade istället nöjt mig med något mindre och att njuta av graviditeten istället.

    Klockarbol - skönt att du kommit iväg och fått prata. Antar att det lär ta några gånger innan det känns som det släpper (har ingen egen erfarenhet men skulle kunna tänka mig det).

    Omsan - vi har en resväska på vinden (som är makens) som vi sällan använder men den är rätt tung samt att vi själva reser imorgon så knappt om tid för att hämta den.

    Och här har vi AM's zucchinisoppa på spisen och jag har gräddat chokladfondanten som mamma + sambo ska få äta på nyår. Blev inte helt nöjd då jag tror den blev lite för "stel". Svårt att inspektera rinnigheten utan att äta av den själv.

  • Lapinette

    pb - jag kan omöjligt tänka mig hur du mår men jag tror jag förstår desto mer efter din förklaring. KRAM

  • Lapinette

    EA - antar att du har gått och lagt dig men har inte ni ett helt fotbollslag i frysen. Jag menar ni fortsätter väl att plocka ut därifrån även om den sista "poängen" blir förbrukad? Sen hoppas jag självfallet att ni slipper fler försök utan att det ska gå vägen.

    För mig var adoption inget svårt att ta upp utan jag bara sa det i all hopplöshet när jag höll på och ruvade på första IVF-försöket. Jag är inte riktigt den som håller tyst med saker jag tänker (på gott och ont) så det var ingen genomtänkt sak men det gjorde åtminstone att maken fick en hint. Han var absolut inte mottaglig då och tyckte jag var pessimistisk för självklart skulle IVF funka för oss (jo visst ). Sen blev det självfallet fler diskussioner längre fram och efter det andra misslyckade försöket + en FET så tyckte även han att det var en bra idé att åtminstone ställa sig i kö ... men allt det där vet du nog redan och som jag sagt så många gånger tidigare för att stå i kö innebär inte att man har beslutat sig för adoption. Det kan ni göra lååångt senare och kanske ni aldrig ens behöver ta det beslutet. Avgiften betalas årsvis så det är klokt att betala in i början av året.

  • Lapinette

    Men jösses hur kunde jag missa det - GRATTIS SEPTEMBER!!! Håller tummarna hårt, hårt!

    Sweet - vad jobbigt med green-card ansökan men jag hoppas det löser sig! GOTT NYTT ÅR PÅ ER, hälsa familjen och krama de goa katterna! Satt häromdagen och valde ut foton från vår NY-resa och där dök ni upp .

    Klockarbol - barn är så härligt spontana. Är din dotter född i Uppsala? Själv har jag nästan flyttat till min födelseplats, Sabbatsbergssjukhus. Och visst, idag far vi. Maken har kollat väderprognosen och det verkar bli mildare väder i Europa och inget snöfall. Håller tummar och tår eftersom vi även ska mellanlanda i Amsterdam.

  • Lapinette

    GOTT NYTT ÅR på er alla fina tjejer här inne! Själv sitter jag i svärmors kök och dricker te medan maken är ute och skottar snö och svärmor är hos frissan för att bli fin inför kvällen. Damerna här i bygden går alltid och fixar håret ... själv har jag det au naturel. Ska förhöja dagen med att ta en dusch och sminka mig eftersom vår resväska precis har kommit (nästan två dagar sent). Väskan med kläderna kom fram medan denna blev kvar i Amsterdam (där vi mellanlandade). Nå väl slutet gott .. allting gott!

  • Lapinette

    God fortsättning till allihop!

    Märks att många är borta och firar jul och nyår ... vi saknar er här inne! Själv har jag ju en make som släpar på sin dator överallt så jag kan öppna min egen lilla internetruta och skriva på svenska . Här har det som vanligt (när vi är hos svärmor) ätits, druckits, diskuterats och så ätit lite mer. Jösses, massor av gott har slunkit ned i den stinna magen. Värst var nog igår när vi vaknade vid 11-tiden. Satte oss och åt frukost och då ramlade släkten in igen dvs faster, farmor. Vi hade inte duschat, precis vaknat och så var det snart dags för släktlunch med champagne (självklart!) och 5-rätters igen. Hade ju knappt nyktrat till från nyårsnatten.

    Porchez - vad glad jag blev över att läsa att nyårsfirandet var bra! Känner igen det där med att vara det femte hjulet. Även om jag nästan jämnt har haft sällskap med någon så har jag ofta varit själv på bröllop och liknande då jag haft flera förhållanden på distans. En stor eloge till din väninna som tog hand om situationen och peppade dig. Sådana vänner är guld värda!

    kängu - kul att 2011 ska bli ett år i resandets tecken, titta gärna in på restråden. Vi har blivit färre där i o m att flera fått barn och inte reser så mycket som förut. Våra resplaner för första halvåret av 2011 är redan lagda .. och semesterdagarna nästan slut .

  • Lapinette

    kängu - maken fick en flygbiljett till Island i julklapp, de första dagarna i juni kommer vi att vara där .  Har inte bokat hotell än eller lagt upp hela rutten men har fått lite tips från Telis bl a om vad man bör se.

    Porchez - Paris är aldrig fel och speciellt på våren är det så himla mysigt att sitta på uteserveringar och flanera runt.

    I år blir det inte lika mycket flängande för vår del (tror jag). Har de senaste åren flygit hit och dit nästan varenda månad. Vi har bl a sagt att hit (Frankrike) åker vi inte till förrän i sommar och då med bilen (leksaken). Ska istället planera in att de kommer till oss (makens bror fick ju det som födelsedagspresent ... för annars lär de ju aldrig komma).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!