• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Bjuder Ea på så mycket Schloss som hon vill ha, nu får du inte dricka champagne .

  • Oupsie

    PB, usch för sådana tillfällen i provhytten . Har haft sådana tillfällen också, vanligtvis med nederdelen dock, men fy f*n vad man känner sig tjock. Kram på dig!

  • Oupsie

    Äntligen är verkligen ett passande ord i sammanhanget. Ea du är gravid! . Och det tog ett bra tag innan jag också fattade, tror att det hör till . Kan fortfarande haja till när jag ser mig själv i en spegel och undra vad magen kommer ifrån .


     


    Håller tummarna för PB!


    Måste rusa, trevlig fredag allihopa!

  • Oupsie

    Snaily, vad jobbigt med platsbristen på båten. Jag skulle heller aldrig boka djurplats om jag inte var tvungen, och man kan ju för tusan inte ha väskan på sätet jämte sig om det inte finns tillräckligt med sittplatser . Å andra sidan så är det säkert där folk chansar på att inte bli ivägkörda om de inte har köpt sittplatsbiljett eftersom det inte är några platsbiljetter där. Sist jag åkte med hund så valde vi en djurkupé. Blev lite upprörd på vägen över för folk hade inte koll på sina hundar utan en stod och glodde på min hund och morrade . Inte kul! Så det var skönt att få en egen kupé utan andra (ilskna) hundar.


    Och det där med "djur i bilen", har för mig att innan fick man alltid åka av först av båten när man hade det, men sist jag åkte med hund fick vi åka av sist. De verkar ha ändrat sina rutiner lite.

  • Oupsie

    Klockarbol, ojoj . Låter inte bra alls, hoppas att det kan lösa sig! Kram på dig!


    BS, stackars Astrid! Hoppas att de snabbt kommer på vad det är!


    Hattis, tråkigt med minus . Hoppas att det var för tidigt att testa. Kram!

  • Oupsie

    Hmm, känner mig helt förvirrad och kommer som vanligt inte ihåg vad jag skulle kommentera...


    Angående den där paracetamolstudien, läste på något ställe att de inte avråder gravida från att äta paracetamol men att det behövs vidare studier, så man kan ju undra vilka mängder av paracetamol som de har undersökt i studien, och under hur lång tid som de gravida kvinnorna har ätit det? Och att det är en ökad risk, vad är risken i vanliga fall då? Blir så irriterad när tidningarna bara tar med det de själva vill och gör folk rädda och upprörda .

  • Oupsie

    Och det där med att folk är ohyffsade. De mest ohyffsade (om man ska generalisera ). Var de som läste samma utbildning som jag läste innan. Aldrig att någon skulle få för sig att hålla upp dörren även om det kom flera bakom, inte ens hålla dörren bakom sig så att den inte slår igen precis framför näsan  på en när man kommer fram... Å andra sidan så är det väl en utbildning som samlar ganska många stora egon . Om man nu ska generalisera...


    Måste dock säga att det finns många gulliga människor också, nu när jag går med kryckor så är det många som är hjälpsamma . Fast idag var det en som släppte dörren mitt framför näsan på mig... hmpffff.

  • Oupsie

    Lappis, vilken envis förkylning du har fått . Krya på dig!


    Oms, låter som att du har alldeles för mycket runt omkring dig nu. Ta hand om dig! Stor kram!


    Mugglan, lycka till med presentationen!


    MSW, förstår hur du menar. Undrar också varför man utsätter sig för det, kurs efter kurs... Men håll ut, du fixar det!

  • Oupsie

    Hej PB, skönt att det går framåt med pannan!

  • Oupsie

    Godkväll i tråden!


    Jag har tagit fasta på det svaret som Koko citerar i sitt inlägg angående hårfärgning. Det står på många ställen att det inte är någon fara. Färgade håret hos frisör innan jag visste att jag var gravid. Nu har jag inte varit där för jag orkar inte sitta så lång tid som det tar utan har köpt vanlig hemmatoning och tonat de gråa håren som envisas med att växa ut . Är för fåfäng för att gå runt och vara gråhårig, gravid eller ej.


    Kan inte låta bli att tänka på Klockarbol. Ett antal olika scenarion har spelats upp i huvudet. Hoppas så att du får rätsida på allt och kom tillbaka!


    Piggelin, jag tror att hoan är här innan måndag. Förstår att det är drygt att gå och vänta.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!