• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: Är det primolut nor det heter?

  • MSW

    Porchez: grattis till att det ändå verkar som chefen har vett att uppskatta dig!

    FruE: kram!! Och ös ur dig så mycket du vill!!

    Smint: låter som ett mysigt upplägg för möhippan!

    mugglan: härligt att de växer, och att doktorn tyckte att det inte längre var någon fara ifall de behöver komma ut!

    Pb, izzie, tack för grattis! Hur jag mår? Tja, trött som bara den (liksom energilös), illamående (men har inte kräkts än..).. Ömma bröst, lite halsbränna i mellan åt.. Så ungefär som man kan förvänta sig antar jag.. har dock inbillat(?) att jag redan känt någon rörelse, men det KAN man väl inte så här tidigt?? (är i vecka 10..) Inskrivning imorn..
    nu blir det strax dagis hämtning, längtar efter plutten då jag haft ett par långa dagar i skolan och inte hunnit träffa honom så mycket..

  • MSW

    Vad härligt det låter med allas resor/ semester planer... Undrar vad vi ska hitta på i sommar, Sthlm blir det nog en sväng.. Och jag hade kunnat tänka mig ta en sväng uppåt Borås och typ ta djurparken, ev skara sommarland, någon dag i Gbg osv.. Fast å andra sidan kan vi nog lägga både tid och pengar hemma på huset ist...

  • MSW

    Nenne: låter jobbigt med jaktsäsongen! Betydligt trevligare med "vad du ska göra med landet-problemet"!

    Godmorgon förresten! Undrar om herr och fru E har kunnat sova något i natt? Hoppas det! Och så hoppas jag de får en jäkligt glad överraskning idag!

    annars önskar jag alla en riktigt bra fredag!! (och efterföljande helg såklart!)

  • MSW

    Åter från inskrvningen, det gick bra, hb144 bm verkar helt okej.. Stötte (såklart) på ett par bekanta på väg in på mvc, och gick förbi/hälsade på en av a's fröknar på vägen ut..! Bm varnade för "kunskap" från forum, de måste få in många förtvivlade blivande mammor som läst för mycket skräck på fl..?

    ang trådträff är det väl 5:års jubileum i pb's sagoslott som gäller i sommar..?

    pb: härligt att ni åtminstonte vet vad som (förmodligen) är problemet!

    Mugglan: hoppas på bättre sömn!

  • MSW

    Cicci: Jag förstår inte hur någon kan ha ett sånt liv som du och hamna i sådana situationer!

    Vinkar till alla andra! Kalasförberedelser och gravid trötthet och illamående är ingen jättebra kombo! Men hoppas att det lugnar ner sig efter påsk! (dels för att då är kalaset avklarat och så borde snart tröttheten och det också lägga sig...)
    Idag har vi njutit av solen hela efermiddagen! Så gött!!
    Kram Kram!

  • MSW

    Och så måste jag säga att jag är otroligt faschinerad över att A& B fortfarande är kvar i magen och inte verkar ha någon brådska ut! Lät så mysigt när du skrev att du längtade efter dem!

  • MSW

    Snorkis: kan ni inte använda det begagnade skyddet till att börja med? Ni kan juh i princip köra och köpa ett nytt på väg från bb..? De borde väl ha något hemma? Annars kanske det går att beställa ett, och hämta ut det när leffelina kommit? Vänner: låter som du haft en härlig helg!! Vinkar till porchez! Hoppas lappis får en bra resa/ ledighet!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!