Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, att vara nära din familj kommer att vara guld värt, absolut!

  • BrudSommar2006

    PB, jag har ju inga äldre barn men jag tycker att det låter fantastiskt med kokbok och nygräddade pannkakor och allt!

    Snigeln, kan ni stålsätta er lite om hon skriker i bilen tror du? Annars kan det bli knepigt att åka så långt, man kan ju inte stanna hela tiden. Har ni tur går det ju bra men var lite förberedd på att det kanske inte gör det. Så länge hon får mat och inte sitter med bajsblöja kanske man kan stå ut? Hoppas att ni är friska tills på söndag då! Tänk nu på att det är RS-tider nu när ni ska till storstan! Håll henne borta från dagisbarn.

  • BrudSommar2006

    Telis, det räcker väl med fika, inte ska du behöva bjuda på lunch!

    Snigeln, får din man sova hur mycket han vill alla nätter innan han ska jobba alltså? Medan du aldrig kan göra detsamma? Jag är inte säker på att jag tycker att det är rätt men jag vet ju inte hur ni lagt upp det och hur ni har det så jag ska ju inte komma här och säga något om det!

  • BrudSommar2006

    Muggles, imorgon klockan tio, antecknat!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det krävs ju att dagisbarnen går och bär på RS för att hon ska smittas så det får vi väl hoppas att de inte gjorde! Man ska väl ha otur. Fast eftersom det var så jäkla läskigt med Astrid och jag har andningsmasker och blodtransfusioner i färskt minne fortfarande så är jag extra nervös för just det. Är inte så orolig just i år dock för troligast är båda barnen immuna i år och Astrid är ju äldre nu också.

    Lycka till i natt!

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad skönt att allt verkar fortsatt bra!

    AM, har den där karln faktiskt flyttat in än? Sist jag hörde hade dottern en tom lägenhet för fester bara men nu kanske de har hunnit flytta in?

  • BrudSommar2006

    Oupsie, stort grattis, jag ser så fram emot att få höra mer.

    Hattis, hoppas att du har fel, verkligen.

    Snigeln, men då får maken ta henne på dagarna på helgerna så att du får sova då åtminstone.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ha, katt!

    För min del tycker jag att det är urbesvärligt att ligga på BB med bebis för det går ju inte att ha bebisen bredvid sig i sängen och då får man ju inte sova ett smack när man ska försöka få en nyfödd att sova i en egen säng och dessutom ska få igång amningen och ska amma massor. Skräp är det. Med Iris var det vanliga sjukhussängar som gällde, smala och hårda, med Astrid var det patienthotell och riktiga sängar, två bredvid varandra, men då gled istället sängarna isär så det var ju inte bättre det. Men Iris fattade jag ju inte riktigt att det skulle bli lättare hemma men med Astrid ville jag hem snarast men då hade hon ju usla värden och vi fick inte åka hem istället och sedan började ju helvetet med att vara inlagda och sömnbristen var total när man var tvungen att sitta upp och amma, så jäkla värdelöst. Höll på att gå under innan vi fick komma hem.

  • BrudSommar2006

    Motionera som vanligt folk - typ springa en mil - oooooohhhhhhh, aaaaahhhh ae. Hrm.

    Nu måste Astrid vakna snart för annars hinner vi inte till Iris gympa, nu har hon dessutom sovit både före och efter lunch, vilken jäkla tröttmössa.

    Tack för äpplen!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!