• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Äsch.....glömde radmatningen...

  • viktualia

    Fossing - låter bra att han kvicknat till!!!

    Är på väg hem igen, jag hittade bara en handväska. Vi fyndade desto mer till Trollet, som f ö just nu är söt i Hektors blåa jacka! Bra med PoP-outlet!

  • viktualia
    Telis skrev 2011-03-05 21:55:03 följande:
    Vickan, vad kul att Trollet fortfarande kan ha Hektors jacka. Den här tråden är verkligen bra till mycket!
    Verkligen!! Tack! (fniss)

    Och japp! nu känner jag igen dig!!! (själv lär jag aldrig byta avatarbild....)
  • viktualia

    Piggelin - näeee.... styra tvn med mobilen... det känns galet...

    Annars - Vasalopp på TV och strålande sol ute..

  • viktualia

    Fossing - sån där dramatik behöver ju inte bara vara av ondo.... även om man sällan önskar sig sådana galenskaper....  och hur som - himla läskigt med droger på krogen!!

  • viktualia

    TV - i ett annat liv hade jag lyckats hålla Trollet undan TVn. I det här livet har han sett på tv sedan han föddes. Och få saker funkar bättre än TV när man behöver avleda hans uppmärksamhet så att jag kan komma åt att klippa hans naglar...

    Ego - maken och jag hamnade i en rätt djup diskussion om framtiden. Dvs konsten att få vardagen att fungera när Trollet börjar på dagis. Får överdos av vuxenpoäng sedan jag spanat på bilar på blocket, funderat över hur mycket pengar jag skulle få tillbaka på skatten i reseavdrag, grubblat över kostnaden för en bil till i förhållande till kostnaden att gå ner mycket i arbetstid. Osv osv... baaaaaaaaaa! Jag blir helt matt och drömmer om ett annat liv... fast jag inser samtidligt att jag inte vill ha något annat liv. Jag vill bara slippa pendlingsproblemen. Urkans!

  • viktualia

    Heja BS i backen!! Jag är också usel på att åka slalom men rätt orädd så det funkar!

    äsch.. nu vaknade sonen... återkommer...

  • viktualia

    Koko - jag tror också att Ore lyckades röra ihop Lappis och mig.. hihihihi! Lagom förvirrat! F ö hyr jag alltid. Åker så otroligt sällsynt att det inte är nån idé att köpa.

    PB -najs med vattengympa! Själv är jag så klorallergisk att jag inte ens kan gå in i entrén på ett badhus... trist för jag trivs i vatten och hade gärna simmat och så...

  • viktualia

    PB - jag röstar på den med gerberan! störtcool!

    Mugglan - själv har jag just nu stämplat ur jobbtelefonen på "tjänstledighet" men har inte satt nåt frånvaromeddelande på mailen. Räknar med att kunna svara på det mesta eller kasta över frågorna på kollegorna istället. Men jag är lika tillgänglig/otillgänglig för alla - även om mina kollegor förvisso kan ringa igenom telefonspärren om de verkligen vill. Dvs - jag försöker hålla mig hyfsat tillgänglig fast jag är föräldraledig idag... men det där är en svår balansgång. Din kollegas variant låter inte ok...

    Lappis - det där med förmåner är lurigt. Själv surade jag lite när jag bytte till mitt nuvarande. Innan hade jag förtroendearbetstid och jobbade när det passade mig, tidrapporterade aldrig någonsin. Smidigt och fritt. Men nu måste jag säga att jag trivs bättre med nuvarande modell där jag själv tidrapporterar men inte enligt nån stämpelklocka. En lagom nivå av kontroll...  Annars har jag nog rätt hyfsat med förmåner för att jobba offentligt. Träningskort och träning på arbetstid - har jag aldrig utnyttjat... eftersom jag är så SLÖ! Tillägg från arbetsgivaren när jag är föräldraledig, påfyllnad upp till 90% av min faktiska inkomst - har jag däremot använt! 31 dagars semester är ju alltid skoj.

    Ingen övertidsersättning - var innebär det? Att du får "skylla dig själv" om du jobbar mer än givet antal timmar? Dvs en form av förtroendearbetstid? Eller blir det flex/komp? Förstår att det är svårt att förhandla om nytt jobb!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!