• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Parnassia – inser att jag är något för sent ute men vill ändå komma med rekommendation – Hotel Costes. Vi har alla skivorna, fick no 12 och 14 i julklapp. Superbra, fransk loungemusik.


    Omsan - ha en härlig semester

    Mugglan, halllåååå?!!!

    Annars har jag åkt skridskor i parken med väninna som väntar en liten bebis i mitten av februari. Hon har mått superbra hela graviditeten och jag hoppas att även resterande kommer att gå bra. Första barnet vid 43-års ålder.

  • Lapinette

    Nej mugglan, vad är det jag läser!

    Jag håller nu tummar, tår och alla positiva tankar som går för er på måndag. Vilken mardröm och att inte veta utgången. Usch, lider verkligen med er. KRAMAR

    Tänker på mitt samtal igår på isen med min gravida väninna, som är lyckligt naiv. Berättade om din tvillinggraviditet och din oro och hon som så många andra förstod inte alls. Berättade om alla problem, risker etc och hade då ingen aningen om detta helvete som du då precis fått veta.

    Åter igen MASSOR MED KRAMAR till er båda. Vet att inga ord eller kramar tröstar ...

  • Lapinette

    Usch, nu kom jag och min positivitet helt av mig .. .tårarna rinner utmed kinderna ... VARFÖR ska något sånt här hända?

  • Lapinette

    Kommer in igen och fattar nada om ert skriveri men antar att det förra inlägget är borta. Vädret har även spätt på dagens humör och jag har noll lust att gå ut .. men äta bör man annars dör man.

  • Lapinette

    mugglan - tack för att du uppdaterar oss här. Undrar så hur det går och vad allt detta innebär (är inte så insatt). Vad konstigt att man inte informerar mer om hur själva ingreppet går tillväga etc. Om det skulle bli några problem för maken att sova över etc. så har vi ett ledigt rum. Förstår era oroliga tankar ... KRAM

  • Lapinette

    Och Frullan, vad är det som har hänt?

    Och självfallet ett STORT GRATTIS till pb idag!

  • Lapinette

    mugglan - skönt att du har någon som tar hand om dig. Som du säger i svåra/jobbiga situationer är det guld värt.

  • Lapinette

    Liten - låter jobbigt med psykbryt och gråt på jobbet. Hoppas det snart känns bättre.

    Hattis - säger som alla andra tidigare - SÖK! Du kommer annars sitta som mig efteråt och ångra att du bara låtit åren gå.

    BS - grattis Astrid!

    Tinga - superfint skrivet om Piff och Puff. Jättetrevligt att läsa så här på morgonkvisten.

    Telis - hoppas din första dag på nya jobbet inte var allt för smärtsam.

    Mugglan - tänker på er! KRAM

  • Lapinette

    Fossing - förstår om det blir snurrigt med alla som skriver här. Som du nog redan förstått så är vi ett gäng som har hängt här ganska så länge. Vissa av oss har skrivit här sedan sommaren 2006. Så blir inte rädd av att det ibland rasslar iväg (sidantalet) utan det är bara försöka hänga på. Välkommen!

  • Lapinette

    Tänker också på mugglan med familj.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!