• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    FREEEDAaAAAG!!! Ska bli så skönt, jag har känt mig så ensam den här veckan när jag bara varit i skolan i måndags! Idag är det lite plugg och tvätt som gäller, i samband med dagishämtning blir det utvecklingsamtal också.. sen i eftermiddag ska vi fira svärmor lite eftersom hon fyller år idag! Imorn drar vi till Gbg för att gå på modevisning och umgås lite med mina kusiner. Hoppas alla får en riktigt bra helg!

  • MSW

    Kram till klockarbol! Och Kram till Fru E!

    Och Kram till Cicci för din underbara energi!

  • MSW

    Kunde inte låta bli att titta lite på förlossningskliniken... Vad har jag gett mig in på.....? Känner mig mycket mer nervös inför denna förlossningen.. Borde det inte vara tvärt om?

  • MSW

    Snaily: jag tror absolut att vissa barn bara är sådär smala! En tjej som är typ 1 månad äldre än A, hon är fortfarande liten och smal och äter inte en bit till än vad hon vill! Lika dant när hon var liten, hon ammades inte, men åt bara den mängd hon ville, och bara när hon ville! Hon är fullt normal och full fart på! Kram!

  • MSW

    Åh, vad tiden går långsamt! Kl 14 är det utv. samtal.. Sen helg!

  • MSW

    Smint: jag ser inte heller.. Men jag antar att den här dokusåpan bara växer och växer.. Eller...? Snart blir vi nog kontaktade av Aftonbladet eller nått..

  • MSW

    Nu blev det lite mycket känner jag... (totalt ego, i'm sorry) efter att varit förkyld i ca2,5 vecka fick jag tid på vårdcentralen idag.. Hade inga streptokocker och sänkan visade ingenting.. Alltså antar doktorn att det antagligen är allergi, "åk ner till Apoteket och skaffa allergi medicin, och ta den ett par dagar blir det bättre så är det allergi" ok, gör det, bara det att när man är gravid så hittade hon inte några receptfria tabletter man får ta.. Kom därifrån med någon renässans variant för 140kr.. Inte mycket att hänga i julgranen.. Får väl hoppas på ordentligt regn ist..
    sen iaf på vägen hem ringde de om att blodprovet jag lämnade igår låg för lågt så imorn blir det behandling för att bättra på det! Jippii, eller inte.. Nu har jag nog gnällt färdigt tror jag..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!