• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: Receptet ovan är det dubbel eller normal mängd? Fiskmängden verkar ju vara för 4 pers i alla fall

    Cicci: inte dödade du tråden inte - den har varit halvdöd hela dagen och det är mitt fel  

  • fru AM

    Lappis: spännande! Själv har jag blivit upplyst av en kompis att man måste tvinga sig ur sin comfort-zone för att utvecklas. Så jag håller på och försöker fundera ut VAD som är min comfort-zone och vad jag ska göra för att komma ur den ... Jag kom INTE in på min ubildning jag sökte (mina 22 år gamla gymnasiebetyg var visserligen bra men står sig tydligen inte i konkurrensen ...) Så jag får hitt' på något annat

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-01-04 14:16:06 följande:
    De ska lägga ner Vincent i Täby Centrum. Aaahh, nu är det fasen kris! Hur ska jag överleva.
    BS: det är då du åker in till stan och shoppar och fikar eller lunchar med mig! JU!
  • fru AM

    Lappis: håller inte med om att ert familjebildande var ett hopplöst och onödigt projekt! Ni kommer ju få ett barn! Och det kommer bli ett visst barn som ni INTE skulle ha fått om ni inte hade ställt er i kön vid en viss tidpunkt som i sig berodde på några av barnförsöken ... Er köplats gör ju att ett speciellt litet blivande barn liksom är vikt för er. JU!

  • fru AM

    Jag förstår problemet Lappis! Jag har i princip stått stilla yrkesmässigt sedan min mamma trillade av pinn och det är tio år sedan nu. Först var jag nog i chock utan att förstå det själv och sedan var det andra relationsproblem i ett antal år - sedan kom småbarnen. Först nu börjar komma ut på andra siden. Men Lappis, det är aldrig för sent för ett uppsving i karriären! Hoppas jag på för egen del också!

  • fru AM

    Men BS - du kan ju rita av deras fötter på en kartongbit. Det gör alltid jag! Så kan de mäta i affären sedan. Så slipper man ha med de små marodörerna - i alla fall båda två.

  • fru AM

    Lappis: jo jag vet och förstår men ånger kommer man inte så långt med (du kan nog gissa att jag har ångrat de senaste tio årens tidsslöseri). Fast om ångern är en del i att "sörja" det som varit så är det bra. För mig är det nu "från och med nu" som gäller. Hoppas du snart kommer på vad du ska hitta på!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-01-04 14:39:06 följande:
    Men ska inte gråta över spilld mjölk utan det är bara att försöka bena ut vad i fasen jag ska bli när jag bli stor. Sen tror jag det blir svårt att hitta något nytt jobb ... 40 år och gift i 5 år .. så klart hon ska ha barn!
    Vet du - jag tror inte att det är någon fara med det. T o m min man som är mycket misstänksamt lagd när han anställer folk brukar strunta i ålder/kön när han hittar en riktigt duktig kvinna i sina bästa år!
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-01-04 14:43:43 följande:
    AM - ja du har sörjt din mamma och jag barnet som aldrig blev av. Jag kunde ha satt fart 2010 men jag tror jag behövde ett år till på mig för att landa efter alla IVFer och misslyckade försök. Nu känns det som jag har gjort det .. landat alltså.
    Det är bra. Man måste landa för att kunna lyfta, tanka och ge sig ut på nya äventyr!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!