Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej Sweet!!

    PB, vad roligt om det kan bli vovve! Tror du att sonen kommer att vilja göra saker med hunden? Gå kurser eller så menar jag? Massor med barn tycker ju att det är så kul att hålla på med agility i ungdomssektionerna. Jag bara tänkte så att han är säker på att det är en sån ras han vill ha.

  • BrudSommar2006

    AM, japp, men desperationen har slagit till och vi borstar numera håret med inköp från Kicks här. Fast i mina gömmor, att tas fram när inga barn ser och kan klåfingra till sig den, har jag fortfarande min Mason Pearson.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, alkoholfri alla hjärtansmiddag funkade ju det med, tillhör man familjen pencillin så gör man.

    Koko, vilken dunderrenovering! Extreme home makeover liksom.

    Ni som har problem med radbyten, har ni provat att trycka enter två gånger?

  • BrudSommar2006

    Jaha, nu går det magsjuka på dagis. Ja men ge oss det också då så kan vi ligga här och kräkas och riktigt umgås tillsammans. Varför ska sånt alltid börja på nätterna förresten. Det skulle gärna ha fått vänta tills vi har klarat av våra pencillinkurer men hela den här veckan klarar vi oss väl aldrig. För sent att hålla Iris hemma också, nu är hon ju redan där och blir smittad antar jag.

    Liten förresten, jättekonstigt att maken blev smittad så långt efteråt, hur är det möjligt. Små barn kan ju vara lösa i magen långt efteråt men de ska ju inte smitta för det. Åt han något ni tillagat innan ni blev sjuka?

    Jo, vackert är det ute men lite väl kallt för min smak.

  • BrudSommar2006

    AM, blev det chokladask hos er igår då?

    Liten, misstänker de något fel eftersom han ska viktutredas? Har inte Mindre också varit rätt tunn utan problem menar jag?

  • BrudSommar2006

    AM, vad trist, det är ju typiskt också.

    Tänk att det snöar fast det är så kallt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, är det för att barnen är äldre som det är så mycket kortare kö till tex Colombia eller varför är köerna så korta dit?

  • BrudSommar2006

    Moa kommer att älska tvillingarna! Iris blir jätteledsen när Astrid river henne, drar henne i håret och allmänt förstör för henne men hon skulle aldrig slå Astrid eller vara elak mot henne på något sätt, hon älskar henne och tycker att hon är den sötaste lillasyster som finns och det är framför allt HENNES lillasyster! Däremot har hon av misstag knuffat Astrid så att hon ramlat när hon försökt flytta undan henne när hon varit alltför dum. Hon värjer sig bäst hon kan men som sagt, hon skulle ändå aldrig vara dum mot Astrid fast det måste vara för jäkligt för henne ibland. Det är helt otroligt vad hon är snäll mot sin lillasyster!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, usch, har ni så kallt på jobbet. Vill minnas att vi också har rätt kallt men just i år är ju det inget problem för min del.

    Usch, det känns som att det har varit vinter ända sedan Astrid föddes. Med Iris var jag hemma över två somrar, med Astrid blir det två vintrar istället. Jag börjar faktiskt tröttna på att vara hemma och ta hand om barn, inte för att jag nödvändigtvis vill börja jobba heller.

    EA, det blir nog svårt att ha hund i hundgård hela dagarna medan man är på jobbet långa dagar. Tror jag.

    Lapinette igen, hur var det, är det tal och att öppna upp adopitioner från Vietnam igen?

    Håller tummarna både för dagens UL och för bra besked om Mr Y.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!