• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis: mysigt att maken fick känna sparkar med! Kan det bero på åt vilket håll hoan ligger, hur mycket du känner? Vilken vecka är du i nu?

  • MSW

    Igår kände jag förresten första rörelsen som jag är helt säker på var bebisen! Så mysigt, men vill juh bara känna mer, mer hela tiden nu..

  • MSW

    Mugglan: härligt trots allt att bebislivet funkar och känns så bra! Och en extra kram!!

  • MSW

    Åh mugglan vilken fin berättelse! Tror trombocyt gränsen för epidural är över 100.. Värdet de vill att jag ska ligga över inför förlossning är 50.. (sist tror jag att jag kom upp på runt 90...)

  • MSW

    Snaily: kram!! Jag tror heller inte ett dugg på att det är föräldrarnas fel att barn är olika.. Människor är olika, har olika temperament osv.. Barn är också människor med olika personligheter! Och jag är juh "rädd" att vi kommer få en "besvärlig" bebis, eftersom A alltid varit så "enkel".. Och att äldre är "rädd" för att skämma bort med närhet beror säkert delvis på att det var så råden var då.. Men sen dess har juh forskningen konstaterat att småbarn är mycket mer medvetna än vad man trodde då! Heja matningsplanen och flyttningen också!

  • MSW

    Tinga: här funderar vi också i mellan åt på surdegsbak.. Maken mest kanske, ska visa honom sidan sedan! Apropå ätspecialisterna kan man juh tycka att ni borde blivit erbjudna den där remissen för länge sedan, med tanke på er historia med pojkarna! Hoppas ni inte behöver slå er allt för blodiga för att ni ska få den!!

  • MSW

    Snorkis: vilken dramatik! fast för ångestens skull gör det kanske inte så mycket om hon skulle komma lite tidigare..? Kram iaf!!

    smint: ha en bra resa! Och hoppas att lilla H verkligen är på bättrings vägen!

  • MSW

    Vinkar till klockarbol! (och alla andra)

    Är det sommarkoma som redan slagit till i tråden, eller hur kommer det sig att det är så himla lugnt? Jag och A har ledigt idag, och här är nästan sommarväder idag igen så vi är ute och grejar i trädgården.. Jag har nog också blommor och dela med mig av ifall ngn är intresserad.. Fast de flesta vet jag inte vad det är för ngt! har ett stort land fullt av blommor, och skulle vilja ha lite plats att så typ morot och lite sallad och så..

  • MSW

    Jösses snaily, vilken bestämd dam ni fått! Förstår verkligen att det inte känns särskilt kul att hitta på några längre utflykter! Kram! Och grattis till husköp!!

  • MSW

    Annars väcks väldigt nervösa minnen här när ni pratar trådpicknick och svampträff! Känns lite trist att inte kunna vara med.. Men får väl spana in september planerna ist..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!