• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, hur länge blir ni borta? Du uppdaterar väl någon i tråden med sms så att vi får veta hur det går om du inte har dator med dig? Ett stooooooooort fett LYCKA TILL om jag inte hinner säga det innan du försvinner!!!

  • Telis

    Idag är det bara en månad kvar av min officiella mammaledighet - åååååååååååångest!

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-11-01 12:12:26 följande:
      Självfallet uppdaterar jag! Vi åker imorgon och ÄP är på onsdag. Kommer vi så långt som till ET så är det ju då på fredag, och isåfall åker vi nog hem lördag fm, för att slippa komma hem till ett iskallt hus på sena kvällen och dessutom kanske tom hinna hälsa på ngn kompis till sambon på fredagskvällen.Men, ett steg i taget och stor stor nervositet är det ju nu, att ens få veta vad vi får ut på ÄP. Man kanske borde göra som Nenne och knastra is, så man har lite sådan i magen i veckan?
    Bra! Var det den gången du skulle bjuda sambon på finmiddag eller tar ni det en annan gång?
  • Telis

    Nu vaknade den lilla snorisen. Måste fixa lunch. Kramar!

  • Telis

    kängu, om jag tar jobbet så börjar jag i januari så maken och jag kommer att vara hemma bägge två i december. Det blir ju sjukt mysigt! Men då är det han som är officiellt föräldraledig så då kan jag sitta på fik hela dagarna om jag vill.  


    PB, på A svarar jag att jag ska dit den 8:e och prata villkor, chefen är på höstlov den här veckan. Och på B svarar jag att det vet vi inte.


    Urk, idag har det nog varit värsta dagen sen Televinken föddes tror jag. Vi har iallafall aldrig varit så osams förut som vi var idag. Trots att han är förkyld så snoret rinner konstant och han är förkylningsgrinig så totalvägrade han att sova mer än en gång på förmiddagen. Jag trodde jag skulle bli galen! Dels så behövde han ju sova och dels behövde jag kanske ännu mer att han sov lite. Jag är verkligen väldigt beroende av att få lite egentid när han sover en gång på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag har ägnat halva eftermiddagen åt att  försöka få honom att sova och försökt ALLT men det har bara resulterat i gråt och tandagnisslan från båda håll och hårda ord från mitt håll. Inte min finest hour som mamma precis ... Måtte det inte bli en likadan dag på onsdag för då är jag ensam hela dagen och kvällen.


    Frullan, hej! Följer du med och dricker vin och äter ost den 17:e?! Pretty please with sugar on top?

  • Telis

    Frullan, hoppas att du kollat fel om den 17:e, man får faktiskt skippa osten och bara dricka vitt också.


    Nja, drömjobb är det inte men det verkar väldigt bra för att vara ett vanligt jobb.


    Hoppas också att det blir en bättre dag imorgon, så mycket sämre kan den nog inte bli. Han brukar sova bra på nätterna, peppar peppar, så det blir till att ta nya friska tag imorgon. Det där med sömn är ju så otroligt viktigt för alla, sover T bara bra så kan man stå ut med nästan allt annat.

  • Telis

    Skönt att höra att ni känner igen er! Ibland känner man sig verkligen som sämstast av alla sämsta. Fast jag undrar hur många av er som verkligen fått det hysteriska psykbryt jag fick idag bara för att era barn vägrat att sova EN eftermiddagslur.


     


    Fru FruLLan skrev 2010-11-01 20:30:50 följande:
    Telisvad menar du med ett vanligt jobb?Vad är ett ovanligt jobb?Austronaut, curlingdomare, bollkalle, urolog

     


    Det är ju drömjobbet som är ett ovanligt jobb förstås. Inte för att jag vet vad mitt drömjobb är men det är iallafall inte att sitta på ett ruttet kontor. Telislärare i händelse av vackert väder och mycket puder kanske.

  • Telis

    mugglan, grattis eller man kanske borde säga lycka till mer? För mig skulle det vara ett jättejobbigt besked men vad skönt att ni redan kommit över det lite! Klart att det kommer att gå bra!

  • Telis

     


    Här har vi haft natten from hell. Jag skulle inte sagt till Frullan igår att Televinken sover bra på nätterna, jag tror inte att någon i Televinkenfamiljen har sovit mer än ett par timmar. Som tur är så tar maken en föräldradag idag så att vi båda hemma. Stackars T är snorig och har en hemsk hosta och rosslar när han andas men han har ingen feber iallafall.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!