• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: passar på och önskar ett stort lycka till, så att jag inte missar det! Hoppas leffelina inte låter er vänta allt för länge!

  • MSW

    Snorkis: fäller några (hormondrypande)tårar, KLART att ni ska få med er en levande bebis! (men tycker inte att det är konstigt att det tar upp alla dina tankar! Blir det till att försöka med alla möjliga sätt att få igång det nu då?

    Snaily: härligt med huset! Här tycker jag för övrigt vi inte kommit i ordning på långa vägar, och har fortfarande problem att hitta allt..

    Ha en härlig trådträff, eftersom jag förmodligen inte kommer skriva mer innan dess..

  • MSW

    Heja tingas båda pojkar! Skönt att det inte var några problem att få tillgång till ätspecialisterna! Hur läng tid dröjer det innan ni kan få träffa dem?*kramar till alla andra*

  • MSW

    Inget skvaller från picknicken än? Eller sitter ni kvar än? Hoppas alla haft en bra dag iaf!

  • MSW

    Åh snorkis! Kramar! Hoppas på tillmötesgående läkare på måndag! (och så klart att allt fortsätter vara bra med leffelina)

  • MSW

    Hur avlöper helgen för alla? Här har vi hunnit fira maken, lämnat återvinnings-skräp, sorterat rena tvätten, kört in ved och nu grejar maken med gipsskivor i hallen.. Fick höra ngt av en solskenshistoria idag, en släkting till mig som ska ha barn nästan samtidigt som vi.. Hon har tidigare haft ett långt stadigt förhållande utan några barn, som tog slut för 1,5 år sen eller så, och sen träffade hon en ny kille (som inte heller har barn sen innan)! Roligt! Annars rullar tiden på här, går in i vecka 19 imorn och på onsdag är det dags för RUL och det börjar jag bli lite lagom nervös för.. Och på torsdag drar min sommarkurs i gång!

    Kramar till alla!

  • MSW

    Hejhej!

    Inget från Snorkis sedan igår? Hoppas det betyder att värkarna drog igång så att det blev ett akutsnitt!

    Semester planer..? Hrrrm.. Vi var på  Liseberg förra helgen, sen blir det en sväng till Kolmården också, ev ngn sthlms tur och några dagar i Bohuslän.. Allt som är planerat, och vi kan lägga både tid och pengar på huset ist så det får vi nog vara nöjda med.. Någon dagsutflyckt hit och dit blir det kanske med..

    Svärmödrar/mördrar så kommer jag bra överens med båda, men tycker att det öndå känns lite enklare med min egen mamma.. Vad har ni mer diskuterat här inne som man borde kommentera..?

    Är hemma från rul nu, och allt var bra med bebisen (kanske jag snart kan ta in att det nog faktiskt ska bli en frisk bebis som kommer ut så småningom), blev flyttad fyra dagar "åt fel håll", alltså 17 ist för 13.. Har dock moderkakan i framvägg (vilket jag har misstänkt), plus att den nu låg för "utgången" så vi ska göra nytt ul, i typ vecka 30, och då hoppas jag att den har flyttat sig därifrån, men visst är det "bara" så att det isf blir kejsarsnitt? (vilket jag inte alls vill, men det är juh inte farligt för bebben iaf..) Fast jag gissar att jag isf behöver bli sövd, eftersom trombocyterna är som de är och man inte får epidural om man har för låga sådana... Jaja, det känner jag mig inte så himla orolig över egentligen, allt var juh bra med bebisen, och förhoppningsvis är det juh inget problem iaf när det väl kommer till kritan..

    Fick förresten höra av en kompis igår att de nu har försökt få till en tvåa i 9 månader utan att lyckas, och jag tackar er alla för att jag lite vet vad jag säga, eller åtminstone vet vad jag INTE ska säga! Hon uttryckte lite trött att alla säger slappna av osv och då sa jag ist, men hur skulle stress kunna påverka ägglossning t.ex.  Hon sa också att det kändes juh inte bara roligt när vi kom och berättade att vi ska ha en till, och det tackar jag också för att jag hängt här i tråden, så att jag kunde uppfatta det på rätt sätt! Jag har tänkt/drömt om dem hela natten, hoppas så att det blir deras tur snart! Hon hade förövrigt varit i kontakt med BM/gynekolog per telefon som sagt att det låter som det skulle vara ngt hormonellt, men vänta över sommaren (dvs, när det gått ett år) så får vi se sen, typ, vilket jag tyckte lät lagom puckat..? Om det nu är det, varför ska man behöva gå över hela sommaren och grubbla över det och åka mellan hopp och förtvivlan..?
    Gav henne en extra kram innan vi åkte hem iaf!

    Nahe, nu ska jag väl försöka få något vettigt gjort innan det är dags att hämta sonen! Imorn ska jag för övrigt på första träffen för min sommarkurs, lagom nervöst!
    Kram på er alla!

  • MSW

    Gråter glädjetårar över leffelinas ankomst! *ryser också* Vickan om du har ngn mer kontakt så hälsa JÄTTE mycket!!

  • MSW

    BS: Fy vilket skräp med pojkarna på Iris dagis! Skönt att fröken verkar ta det på allvar!Äpple

    Ego: Jublar!!! Fick precis reda på att vårt stora (jämförelsevis) fördjupningsarbete blev godkänt!! Så glad jag blev! Härligt att kunna släppa det! Bara en uppgift kvar att få reda på innan jag kan lägga hela kursen bakom mig!
    Skål
    FREEEDAAAG idag! Och jag borde läsa lite till sommarkursen.. Eftersom jag inte kommer hinna mycket nästa vecka.. Men känns inte så särskilt lockande..

    Ha en bra dag och helg hörni!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!