• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-02-11 14:17:43 följande:
    kokisen - har nu inhandlat blodpudding !

    mugglan - ahhh det är därför du har skenor om natten. Är det jobbigt att sova så? Jag menar om man rör sig måste det väl ändå vara ivägen. Eller det kanske är något man vänjer sig vid.

    mopedvin - räkmackor är väl inte enkelt .. tänker på allt pillandet med räkorna.
    Nja man kan sova rätt bra. I natt kände jag av dem litegrann  men jag tror jag vänjer mig. De sitter fast med kardborreband och på natten måste iaf ett av för att kunna torka sig Men jaja, det är ju för en kort tid...
  • muggles

    Lappis: nej ont gör de inte, är mer i vägen. Ser ut ung såhär: www.teamortopedteknik.se/privatperson/arm/karpaltunnelsyndrom.aspx

    PB: vilken bra terapeut du har hittat! Men varför kämpa emot sorgen? Du måste igenom den tyvärr JAg tänker på det du skrev om att du förutsåg det, alltså borde du ha kunnat undvika det. Jag tror du bara kommer igenom och ut på andra sidan genom att våga möte sorgen, låt den "skölja" över dig (ursäkta flosklerna). Skönt att höra av dig lite igen! Djur gör väl förresten mkt för välbefinnandet så ni kanske faktiskt SKA skaffa hund? Då måste du ju ut och promenera också... Om ni har råd?

    Lappis. jag tror det står still i kön nu men sedan kommer det ett skov till när ni hoppar fram flera nr igen, det verkar funka så.

  • muggles

    Nu drar jag hemåt...

    GLAD FREDAG på er!!!

  • muggles
    Lapinette skrev 2011-02-14 13:26:57 följande:
    Trist med sån chef! Jag har aldrig haft en riktigt bra chef men de har inte på något sätt varit dumma eller elaka. Jag arbetar just nu som min egen chef och det är en av anledningarna till varför jag stannat kvar här så länge. Jag sköter och driver mina projekt precis som jag vill. Frågar aldrig om hjälp eller semester .. som sagt är precis som en egen fast jag har en månadslön.
    Detta kunde varit skrivet av mig
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-02-14 14:28:29 följande:
    mugglan - En av anledningarna till varför jag fortfarande är kvar här. Fast jag ska ju äta lunch i nästa vecka med min fd chef och då (när han erbjuder mig jobb ) begära en chefstitel (fast jag har redan en här .. men inga underordnade) och en rejäl lön. 
    Det är nästan som jag. Jag är ju produktchef - vilket jag brukar säga är perfekt för produkterna käftar inte emot HAHA!
  • muggles
    sweetstreet skrev 2011-02-14 21:16:22 följande:
    Oj ser massa konstiga typos. Skriver på iPhonen och kollar ej texten o då blir det alltid knäppa ordjusteringar...
    Jag har ju iofs Android och ingen IPhone men jag har aldrig problem med konstiga ord. Har appen Swiftkey och det verkar funka bättre än vanlig "T9" om det är det ni andra använder? Swiftkey lär sig alla "mina" ord från mina sms mm, så ibland behöver jag bara fylla i första bokstaven så har den gissat rätt ord. Ganska smutt faktiskt.
  • muggles
    fru AM skrev 2011-02-15 15:04:02 följande:
    Jag vill också gå i psykoanalys! Eller genomföra ett hjärnbyte på min man - vet ni vart man ringer? 
     
    Jag el Koko kan programmera om honom annars? Vilket program och vilken version vill du ha? "Hjälpsam hemmaman 2.0" el "Amorös gigolo 1.5"?
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-02-15 15:32:30 följande:
    Men ibland så känner man sig så ... gammal!
    Hallå eller! Om jag och Piggelin orkar så orkar väl du Tänk mig om några månader - med svarta ringar under ögonen, pyjamasbyxor på hela dagen, inget smink, och kräkfläckar på amningströjan. Ena handen pusslar tillsammans med Moa medan andra handen steker falukorv. Öronproppar såklart för att klara av tvillingarnas skrik
  • muggles
    passionsblomman skrev 2011-02-15 21:38:44 följande:
    Jag tror du skulle bli rik som ett troll om du lyckades göra en balanserad kombination här Mugglan.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja fast kombinationsmjukvara kostar extra Men ev kan jag fixa en migrering...

    Frullan: kram på dig! Så ledsamt med missfallet, förstår att du har svårt att ta dig igenom det.

    PB: vad härligt att ni bestämde er för hund ändå! Jag tror det är helt rätt beslut. Det blir ngt positivt att fokusera på, en nystart. Och husdjur blir ju som familjemedlemmar och tillför så otroligt mkt.

    Lappis: fy vad seeeeegt med kön!

    Parnassia: fy vad jobbigt med sömnproblemen! All sympati från mig.

    Imorgon vid 14-tiden har vi ul-kontroll igen (har det redan gått 2v sedan sist?!), håll tummarna. Allt känns bra men man vet ju aldrig.

    Jag har börjat sova dåligt: nattkisseri ett par ggr/natt plus att jag vaknar några ggr till av ont i bäckenet och så skaver handledsskydden. Men det är väl max 10v kvar av denna graviditet så jag ska väl stå ut. I övrigt mår jag rätt bra. Åååååhhhh, vad det är underbart när magen funkar igen! Lactulos is my dearest friend...
  • muggles

    Vi firade faktiskt inte heller Alla hjärtans. Vi brukar vara dåliga på att komma ihåg att fira det och i år när det var en trökig måndag och allt. Vi firade lite i fredags istället med hemmagjord räkmacka, rosa gerbemini och "onsdag"   Det kändes mer rätt en fredagkväll.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!