Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW Eller tavellister kanske? Annars med tallrikshyllan så har ju den en rundstav framför så att inte böckerna välter så lätt, ifall de vill ta själva.

  • nennesjuttioåtta

    Fossing, ja fast det är så svårt att hitta något som passar till vita mjölkrosor på tröjorna.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska vi äta, igår gick det väldigt bra med gröt och mangopurén! 

    Piggelin – hur gammal är lilleman nu?

    Var en konstig känsla att hålla Yngla och veta att hon var lika tung men 2 cm kortare 8 v gammal än Pricken var när han kom.  Maken vågade inte hålla, haha! 

  • nennesjuttioåtta

    lappis – lät som en lyckad middag förresten, hamnade receptet i BT-kokboken?

  • nennesjuttioåtta

    Bästaste Snorkisen, vilket härligt inlägg! YeeeiiiI!!!!!

    Koko – ooh *andas ut* vilket skönt besked! Jag har en släkting som har MS men det upptäcktes tidigt och h*n har inte haft så många skov men det är en läskig sjukdom så det var skönt det inte var det iaf! Tack för senast! Vi tog en lunch på italienaren istället (Vickan, du vet var) och åt getostrisotto med spenat och pinjenötter och honung. Och sparade 200 spänn, mohaha!

    BS – räddningspatrullen iväg! Så här är det. När ni åker i skidskolan så använder ni ju inte liftkortet iaf, eftersom ni har VIP-ingång. Men tror nog att ni dels får åka släplift i skidskolan och då vill ni säkert det även sen eftersom ni kommer bli jävligt händiga på det. De kan ni ju hoppa av efter halva backen, om det är toppen som ni inte vill besöka (stolslift är ju enklare). Annars är det ju smart att ha det liftkortet för hela anläggningen om ni är sugna på stolsliften Gustav till toppstugan för en lunch eller fika.  Å andra sidan går det ju att köpa enkelresor för det eller stanna nere. Kom ihåg att slappna av, sitt inte på bygeln och ställ er inte under vändhjulet om ni trillar av (men ni är väl inte danskar heller).

    Sweetstreet –

    Snaily – jag har varit målsägande men första rättegången kom inte pundaren dit och då fick jag lägga mitt vittnesmål på telefon istället vid nästa tillfälle. Så vill du det borde väl det gå att ordna?! 

  • nennesjuttioåtta

    Snigeln – åååh så bra om det bara är sömnmedlet som smittat! Glupsk vet jag inte, det är väl vi som är snåla (vi skriker när vi skiter också)  

    Mohahah! Då vet jag också vilken hobby det är!

     

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis – * härmed delar jag ut inlägg of the month*

  • nennesjuttioåtta

    idag fick jag vita och lila tulpaner av maken bara för att.

    Och sen tillade han, det var halva priset. Men fint ändå!

  • nennesjuttioåtta

    sommarbrud – jag gjorde också tvålar till bröllopet, köpte något set på Panduro. Hjärtan som luktade kokos. Tror ingen kunde brytt sig mindre, haha. Det trodde nog de hörde till stället vi var på.

  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-07 21:57:21 följande:

    Nenne - Hej din glada skit! Vad mysigt ni verkar ha det Pricken och du Och mjölkrosor på tröjan går väl att matcha till allt? Jag menar en skönhet klär ju i allt! Vad sköntatt du läkt ihop så fint i underredet, själv tycker jag fortfarande det stramar ibland i mellangården (heter det så?!) Jag känner mig tyvärr inte alls lika tight som innan heller inuti vilket jag tycker är mindre kul...


    Tack, men jag är rädd att jag inte kommer upp i mjölkrosornas standard.
    Jag har inte kikat efter men maken har gjort en okulär besiktning och gett tummen upp fast jag känner ju att det är helt knypplat av en blind därnere. Knöligare, liksom. Men det känns ju bara när jag pillar där själv så när jag duschar får jag tänka på annat för att inte bli svag i knäna (not in a good way). Men just inuti så har jag fått för mig att det ibland håller på att rasa ut så då kniper jag utav bara h-vete, vet inte om det är det som gjort det tajtare. Tror knappast man kan tacka Pricken för det iaf, tjockhuvet.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!