• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: ja just nu kan han ta sin tilltänkta rökrock i sammet och stoppa upp den någonstans där solen aldrig skiner.
     

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-01-13 10:10:44 följande:
    AM - sorry, fick precis dagens första skratt .
    Det var meningen!
  • fru AM

    BS: har för mig att 12-månaders mer är ett trevlighetsbesök på BVC. Vi fick välja själva om vi ville komma då minns jag. Och eftersom jag gillar att gå till BVC så valde jag det. Plus att vi gick dit någon månad senare för att vinka av BVC-tanten som skulle sluta (tyvärr, hon var bäst).

  • fru AM

    Härligt att Ada & Beda mår så bra som de kan!!!!

    Undrar HUR tidig födsel han menar då, doktorn ...?

    Annars sitter jag nu och skriver om upplevelser ... ostronprovning och skärgårdssegling. Blir rysligt sugen på båda sakerna ... 

  • fru AM

    Ni har många bra poänger, PB & Fossing!
    Jag kanske ändå var lite väl hård mot honom när jag påstod att han läser tidningen 45 minuter ... frukosten tar ca 45 minuter. Jag brukar hinna bläddra igenom förstadelen och sedan brukar det bli något gnöl hos något av barnen så jag snabbt avslutar frukosten och går iväg och fixar. Medan han gärna sitter kvar tills jag ibland måste påpeka hur mycket klockan är ... Han läser oftast alla delarna samt Dagens Industri - med eller utan barn i knät ...

    Nåväl.

    Roligare grejor! Nu har jag fått inbjudan till festligheterna i slutet av februari. Tyvärr har Silvia dragit sig ut evenemanget och isätllet ska prinseesan Magnusson närvara ... tror jag skiter i dagsaktiviteten och går direkt på jubileumsbanketten på kvällen. Klädsel: högtidsdräkt. Så uniform eller frack för tidningsläsaren och galaklänning för mig ... Hmmm, undrar vilken jag ska plocka ur garderoben ... Nämen, jag har ju ingen! Surprise. Så nu ska jag leta aftonklänning till 1,84 meters amazonkvinna.

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2011-01-13 13:24:51 följande:
    AM, jajaj, föralldl, men 30 min i duschen är också länge! Min sambo fick helt runda ögon och sa"men det GÅR inte at duscha i 30 min. Vad gör man då?" Sedan började han flina och såg ut att tänka fula tankar...
    I badrummet finns även en toalett - jag misstänker att det är därför det tar så lång tid.  


    Angående klänning så känner jag att jag inte ORKAR börja jaga runt som en bridezilla ... Det blir Bridal Outlet i Ropsten till att börja med. Att hyra är ett alternativ men helst inte. Kul med aftonklänningsbestyr - det var länge sedan!

    Start sept: grattis till jacka! JAg velade också ang storlek (men valde den större), NU kanske den är lite väl stor. Men skön. Man kan ju alltid dra år skärpet. Det viktigaste är väl hur den sitter över axlarna. 
  • fru AM

    BS: jag tror bara din laptop behöver en ny väska, sen kommer den uppföra sig igen.

    Vad tror ni om denna - fast i mörklila, navy eller mörkcerise?: 
    Scarlet
     

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-01-13 14:11:12 följande:
    AM, ja antagligen är det väl bara väskan som ska till för att det här ska gå bättre!

    Mycket tjusig klänning! Går det att ha någon form av bh eller stöd alls under? Eller är den för låg i ryggen för det?
    JAg hade liknande skärning på min brudklänning så jag har en bh som passar - alternativt såna där klisterkuddar. JAg är inte så framtung så att säga.

    Fossing: jag är mörk och passar bra i lila, men har börjat intressera mig för marinblått på gamla dar (fast det måste vara rätt ton) 
  • fru AM

    Fast egentligen drömmer jag om frasande siden, meter efter meter ... i mörkgrönt med stenar ...

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-01-13 14:15:56 följande:
    AM: "på gamla dar" he he... aj då... ;)
    navy är fint :) jag kan absolut inte ha lila, har helt fel hudton. jag ser död ut i den ;)
    Oj - död. Inte bra. Skulle inte funka på detta partaj då det hålls i frimurarnas palats (de är ju lite ockulta - förmodligen riskabelt att se "död" ut)
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!