• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    smint - vilket minne du har! Ja, det var min chef som fick cancer. Han operererades förra året och allt har hittills gått bra.

    mugglan - härligt med ny klocka! Jag fick ju också en typ i 40-års present. Det blev ju lite "spontant" en varsin klocka på Omega precis innan planet gick från NY. Maken gjorde en mycket dålig affär men vi är båda jäkligt nöjda (trots priset). Min make skulle inte heller våga köpa en utan att jag fått tycka till ... dock valde han förlovningsringen själv och den älskar jag över allt annat.

  • Lapinette

    och min make drog en lättnadens suck över att jag inte ville ha briljanter i klockan.

  • Lapinette

    AM - har försökt att hitta den men attans vad många olika "konstellationer" det finns. Den här är det nog men jag tycker att urtavlan inte riktigt ser så där ut för jag har inte mellerad bakgrund, inget datum och så mycket text. Det står bara Constellation medn en stjärna under.

  • Lapinette

    Oj, stora klockor blev det! Sorry spammar lätt en hel sida här.

  • Lapinette

    Själv ska jag väl ta mig i kragen och göra en ring av diamanten maken köpte åt mig när vi var i SA. Den har legat i en låda i en så där 4 år och skräpat. Har dessutom fått mormor gamla vigselring så de ska på något vis paras ihop. Bara jag kunde bestämma mig hur ringen ska se ut.

  • Lapinette

    mugglan - snygg! Och jag har samma problem .. smala handleder och fingrar så jag kan omöjligt ha en maffig Rolex som ena väninnan t ex har. Sen ville jag gärna blanda silverfärg med guld, hade det även på min "gamla" klocka som också fungerar utmärkt fortfarande och som jag bl a använde i somras på semestern istället för att ta med den nya och riskera att jag glömde/tappade bort den någonstans. Faktum är ju att det var maken som ville köpa en ny klocka och så ooops, blev det en till mig också.

  • Lapinette

    Något gott! Här kanske, kanske det blir sushi och champagne. Vi kommer att lyssna på våra magar efter spinningen. Imorgon är det min tur att ordna festmiddag för två (förra lördagen var det ju maken). Så jag ska bl a köra ett recept från "halv åtta hos mig" som jag tyckte verkade så gott.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!