Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jsut det muggelibuggeli – NJUT! N-J-U-T! *krulltrumpeter*

    Moa, Alva (OH!) och Hilda 

  • nennesjuttioåtta

    oj, ska man ge BB och MVC presenter? Har jag inte haft en tanke på, förutom ett tack till bm Eva (mopedvin, du vet ju!) för hon gick vi ju till som barnlösa. Och Falun så klart. 

    Oupsie – vi märkte om Pricken inte åt den feta mjölken för då blev bajset ärtgrönt, det går för fort genom systemet och det var något med gallan som gjorde att det blev grönt då. Hon kanske bara vill öka produktionen eller ha närhet, närhet. Vore synd att sluta amma om det funkar så bra, fast samtidigt förstår jag dig. Det gör ju skitont med foglossning! ÅÅhh hoppas du märker en förbättring snart!

    Pricken har aldrig velat bli lindad, men han var ju stor och stark så han spjärnade ut med armar och ben om man försökte så det gick inte alls. Fast nu sov ju han ändå...

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2011-02-09 20:38:08 följande:
    Men det är ju nenne!

    Mäh! De har ju photoshopat bort min gula färg!
    Grapefruktögon, hahah! Struma?
    Jag kan ju meddela att det är inte bara huvudet på håret man tappar när man ammar (jag borde snart vara flintis) utan även ögonfransarna har varit korta och spretiga som flugben ett tag. Men nu börjar de återhämta sig och återfå sin forna fjång. Hoppas att det blir samma med håret också, jag ser verkligen fram emot amningsluggen... Not.
  • nennesjuttioåtta

    oh, nu lät det som en bil på gården – maken är hemma! Jag är fortfarande oduschad efter träningen och nu kommer han hem, svettig och flåsig. Passar perfekt för en onsdagsdusch! 

    *gäsp* 

  • nennesjuttioåtta

    AM  – ang fransförlängaren så har de någon sort där jag går och färgar fransarna. Hon sa att den var väldigt bra men tillade att jag inte fick köpa den. Fast jag blir ju sugen, haha! Men så himla långa är de inte, jag är händig med mascaran bara!

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis – jag har både footsack och åkpåsen till Emmaljunga citycross (vill skriva city gross hela tiden..). En väldigt övertygande försäljare, antar jag, eller också tänkte vi inte alls (jaha är det alla tillbehör, ja det är väl det man måste ha då –köp köp). Footsacken har inte använts ännu av förklarliga själ men jag tycker det verkar bra att ha den över vår åkpåse från Everest som inte är så vindtät. Tanken är väl annars att ha den när de är större så att skorna kan vara under? Fast nu har vi åkpåsen och den är värdelös, köp en annan! Dragkedjan är liksom i botten och det är svårt att dra igen den (jag måste nog sätta dit någon tåt på dragkedjan) när han sitter i och den är liksom så öppen uppåt. Halva ungen sticker ju fram. Fast han fryser inte men det känns inte så cosy. Vi har även en åkpåse från Everest som sagt, och den är mer som en sovsäck. Bra när de ligger i liggdelen för då blir det ombonat. 

    PB – varmaste kramar och skönaste deppmanteln!

    BS – Läskigt med trappan! Klen tröst, men du är varken den första eller sista det händer för, inte gör det dig till någon dålig mor för det! hoppas du fick sova ändå och jag antar att det gick bra med Astrid! Och man får väl de barn man klarar av, fatta vilket dåligt tålamod jag måste ha!

     

  • nennesjuttioåtta

    Hattis – lactulos eller parafinemulsion is da shit! Inte direkt propplösande laxermedel men mjukgörande och det kan ju vara skönt framöver. Jag fes ju så fruktansvärt illa , minns inte att jag var hård, men fick fin medikament från Uwesa

    Här har det snöat helt sjukt mycket och vi ser inte ut genom fönstrena för de är sprejade som med fusksnö. Maken visste inte vad som var värst, cykla om de inte hunnit ploga, eller vänta på en buss som aldrig kommer. Det visar sig. Blir kanske ingen babysång idag, får se hur det ser ut när det slutat och solen kommit upp.

    Nu sover Pricken bra igen! När han väl började fatta hur man svalde gröt så gjorde det susen. Igår blev han som en fågelunge som pep hysteriskt mellan varje sked och sen höll han krampaktigttag i handtaget medan han sög i sig allt som fanns på skeden. Han har ännu inte ätit morgonmålet som han brukar ha vid 5-6 utan det har bara blivit ett vid 12 (blev sen läggning igår) och ett vid halv 3. 

    Apropå sömn, hoppas Parnassia orkar in här! Och att någon kan svinga ett trollspö över dem så de också får sova!!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!
    Jag har skottat åtminstone halva gården (framför garaget, resten sket jag i), fy satan vad jobbigt! Vi har ju sån fin tomt där det gärna driver in men inte ut. BAH!

    AM – Trist att du inte kom iväg men då får du ju chansen att uppelva något alldeles fantastiskt i helgen istället! Mr Yasuragi ringer och meddelar att han flyttar till Timbuktu, t ex.

    Lappis – ha en riktigt mysig middag ikväll med maken! Såg på sporten igår från svenska rallyt och tänkte på din man. Ja, iaf när det var fransmän som pratade engelska.

    Mopedvin – nu är jag ju sällsamt trögtänkt men jag fattar inte alls vilket namn du menar. Mopedvin, hmmmm vad dricker man för vin när man åker moped. Guntrum? Blue Nun? California White? Konstiga namn, men alla har ju sin smak.

    September – skotta inte!!

    PB – Men vilken lyckträff med din psykopat – hon har ju verkligen känt av dig på pricken! Underbart! Bakslag kommer det ju, se bara på våren som blev motad i dörren, men vi vet ju att till slut är den här. Och du kommer att komma fram på andra sidan! Kramar på det!

     

  • nennesjuttioåtta

    Snigel – Ni får bo i vår källare! Det går ju tåg till Upplands Väsby härifrån. Jag lovar att vi ska koka 10 portioner pasta varje gång i så fall!

  • nennesjuttioåtta

    Jag älskar blodpudding med bacon. Och pölsa (nej skåningar, jag menar inte korv)! Inälvsmat är gott! 

    Vi ska äta hemgjorda hamburgare ikväll!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!