• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nenne, får jag lägga upp fotot på Pricken med gubbkepsen i galleriet? Han var såååå fin!

  • Telis

    EA, ett test nu skulle alla gånger visa rätt. JAG hade då inte kunnat hålla mig ända till på fredag.


    muggles, vad är det som tyder på att det är enäggs? Jag har aldrig fattat hur man kan se sånt innan dom kommer ut. Annars är det väl vanligare med tvåäggs när man är äldre för att man då oftare släpper fler ägg under ÄL?


    Nu finns Pricken i galleriet. Jag la upp en bild på Televinken också för er som inte har FB.


    AM, ja, bild på Hektor när han går!

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-02 14:48:26 följande:
    telis - herregud, televinken ser ut att vara gjord i marsipan! (my favorite!) vilket gostroll!!!!!!!! ea - varför längre ruvatid vid FET? embryot är u lika gammalt som vid ET (om inte äldre)!
    Han är motsatsen till Pricken - när kameran åker fram ändras ett besatt, dreglande litet monster till en glad och sockersöt liten goding. Så låt dig inte luras!
  • Telis

    Här kommer jag! Full med ost och vin!


    muggles, jag har sett en förklaring om att kroppen släpper fler ägg när man blir äldre för att öka chansen till befruktning eftersom äggen då börjar bli sämre. Hur vetenskaplig den förklaringen är vet jag inte.


    PB, riktigt stort lycka till imorgon! Ska tänka på dig och hålla tummarna! När är det dags?


    Televinken har nu fått någon medicin som ska vidga luftrören, hoppas att han andas lättare i natt, det är för läskigt när han ligger och rosslar.


    Nu måste jag passa på att sova, vi får se hur länge jag får. Natti natti!

  • Telis

    muggles, jag blev faktiskt också förvånad över hur många här som tycker att det är häftigt med tvillingar, jag själv skulle inte tycka att det var ett dugg häftigt så jag förstår dina känslor till 100%. Möjligen skulle det vara häftigt första gången men när man redan har ett, nej inte dugg. Fast för min egen del är det inte graviditeten i sig som skulle vara det värsta orosmomentet utan det som ska komma sen, jag är helt slut av ett barn så jag fattar inte hur jag skulle palla med två pyttisar och en större. Försök tänka som Ore (tror jag det var) sa, att det är en riskgraviditet betyder ju "bara" att risken för komplikationer är något högre än vid en enlinggraviditet, inte att det måste bli komplikationer! Kram!!


    PB, j*vla sk******t!!!! Förstår att det känns bortom allt hopp och allt är bara förtvivlan just nu. Jag vet hur fruktansvärd väntan på telefonsamtalet som ska berätta om ev befruktning och kvalitet är! Men jag fortsätter att hålla tummar för dom små äggen åt dig!

  • Telis

    PB, åååh vad jag hejjar på det lilla ägget! Måtte det vara ett riktigt litet krigarägg!


    EA, nu jädrans gäller det! Hoppas, hoppas, hoppas! ++++++


    porchez, ta hand om dig! Jag är glad att jag ser dig på FB så att du inte försvinner helt!

  • Telis

    nenne, mja egentligen är det nog snailys risotto. Gillade ni den? GRATTIS på bröllopsdagen!!

  • Telis

    EA och PB, kom hit och berätta nuuuuuuuu hur det går för er! Jag står inte ut en sekund till.

  • Telis

    Idag är världen ur led. Jag har gått upp men Televinken ligger fortfarande och sover.

  • Telis

    EA, vilken tur, nu slipper du ju testa något mer! (Om du nu kan hålla dig, jag testade nog fyra gånger för att verkligen vara säker på att det var ett plus ) Grattis, grattis, grattis!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!