• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sitter här och räknar veckorna till semestern .. jösses, det är en EEEEEEEVIGHET!

  • Lapinette

    Känner att det är övermäktigt att läsa igen allt ni skrev igår. Vandrar över till restråden där det istället är tre inlägg.

  • Lapinette

    Ahhh... godmorgon förresten!

    Jag fick precis ett arg mess från maken som undrade vad jag hade i mitt te imorse? Va??!! Jo, för jag hade visst tagit hans linser. Observera jag använder bara linserna när jag ska träna så de ligger så fint i träningsväskan medan maken använder sina dagligen och härmed måste öppna ett nytt paket. Ja ... något färgblind var jag imorse (för vi har ju olika färger på linsburkarna). Gäääääsp!

    Och till alla sjuklingar (kokisen och Telis) - krya på er!

  • Lapinette

    smint - trött, glömde tända lampan i badrummet när jag tog dem .. och så tant på ingående. Tror det är meningen att jag ska gå hem och dra ett täcke över huvudet ikväll istället för att träna.

  • Lapinette

    Blivande - maken vägrar glasögon och speciellt då han promenerar fram och tillbaka till jobet och idag snöar det. Han var inte alls glad över att behöva öppna nya linser. För mig gör det inte så mycket tills jag ska träna för jag kan inte peta in hans linser .. då kommer jag nog att bli snurrigare än vanligt.

    Trevligt med mammagruppen!

    Igår kändes det som vår och idag är det vinter igen!

    Telis - trist att du är så sjuk. När jag fick pencillin så blev jag bra inom ett dygn. Inte för att jag gillar att knapra piller men ibland gör de susen.

  • Lapinette

    Vad härligt september att allt såg bra ut!

    Och vad härligt pb att du simmar i rätt riktning just nu.

    Annars inte mycket nytt under solen mer än att jag idag tog med mig rätt linsdosa till jobbet och ja, tanten är här .. som vanligt.

  • Lapinette

    Vad pratar ni om? Blandare ... jösses, vet inte ens vad vi har för märke men den är helt ok och snygg men visst är den hög och stänker en del.

    Själv har jag varit på lunch med en 4-5 månader bebis. Hon satt så snällt i mitt knä och dreglade medan jag hade mensvärken från "hell". Det kändes nästan som min livmoder "skrek" där inne i magen efter längtan. Nå väl. kompisen har fått världens snällaste tjej tror jag eller vad sägs om att hon sover från 21.00 till 09.00 varje natt?

  • Lapinette

    AM - nej, hon ljög inte och den lilla tjejen var redan stadig och satt själv! Inget skrik, gråt eller gnäll heller. Fast kompisen vill skaffa en till asap och jag antar att man inte kan ha samma tur två gånger?!

  • Lapinette

    nenne - jag har hittat fästmö till Pricken!!!!

  • Lapinette

    nenne - njaaeee, inte så tät men trevlig. Hon kan är 4,5 månad och kan sitta, massor med hår och så gillar hon att tugga på fingrarna .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!