Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Min bror och sambo är precis på väg att flytta tillbaka till Varberg, eller ja, min bror har ju aldrig bott där då, men hursom, kanske får tillfälle att hänga på det där spat i framtiden i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Borste med plastspröt med plastpluppar, gud så plågsamt, aj vilken tortyr, hur kan man få för sig det??

    Telis, ojojoj, mitt hus på din gata är till salu, fasen också, inte redan, jag har ju inte vunnit de där miljonerna än, skit också. Undrar varför man säljer ett sånt hus när man väl lagt vantarna på det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nu tror jag att jag har lyckats inboxa dig länken till huset jag spanat in på Telis gata? Varje gång jag åkt förbi har jag suktat och nu har jag ju fått se på bilderna hur det ser ut inuti också. Tycker dock att det ser lite maffigare ut live än på fotona.

  • BrudSommar2006

    Har köpt våffelsmet för Kejsarvåfflor. Vad är det? Är det som vanliga våfflor??

  • BrudSommar2006

    Muggles, ta inte Gaviscon!!! Man kräks, uäck. Det mesta annat verkar vara helt ok.

    Vi har besök den här helgen så får återkomma i övrigt.

  • BrudSommar2006

    Jo just det, AM, usch och fy för magsjuka men konstigt att Hektor klarat sig så länge. Verkar väl inte troligt att han skulle få det nu om han inte åkt dit redan när alla andra fått det? Hoppas i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, jag har många kommentarer så klart men jag börjar med att slänga ur mig en fråga och posta. På lördag ska jag och mamma med Iris och hennes ett år yngre kusin på Dockteatern Tittut på Lundagatan på söder. Vi måste hämta ut biljetterna senast en halvtimme innan och det börjar kl 13 så säg att det vore bra att vara där vid kvart över tolv. Vi vet inte riktigt hur vi ska ta oss dit men jag antar att vi får åka tunnelbana någonstans ifrån. Grejen är att det vore smidigt om det fanns någonstans att äta där vid halv tolv men det måste vara rätt nära i så fall, är det någon som har koll alls tro? Det här verkar ligga rätt långt bortanför Mariatorget parallelt med Hornsgatan, tror inte att vi kan gå så långt som därifrån.

  • BrudSommar2006

    PB, det är för långt att cykla antar jag? Och du kan inte ta taxi? Ingen som kan skjutsa heller? Jaja, nu är ju klockan elva så nu är det ju inget att fundera på.

    Snartis, jag såg ju kommentarerna på FB, men blev inte klok på om de hittat något men inget som går att lösa i en hast då tyvärr. Kan det vara graviditeten som ställer till det med sköldkörteln så det finns chans att det återgår till normalt igen sedan?

    EA, det låter väl lovande med värdena, fast varför är det så noga med provtagning om man sedan ändå inte kan säga vad som gäller? Fast som sagt, det här verkar ju bra, vad spännande.

    Snorkis, vilken upplevelse, är det inte så att man lättare får sammandragningar andra graviditeten? Skönt att ha fått kollat att allt är bra ändå.

    Cicci, usch och fy för kräksjuka barn på tåget!!!

    Vad trevligt med utflykter och hotellvistelser, ni som planerar. Iris älskar att bo på hotell men tyvärr blir det ju inte av så ofta, kanske kan bli lite oftare när vi båda börjar jobba igen och vi har två löner igen.

  • BrudSommar2006

    Fast trist att Åland var fullt, är det enda fina stället att bo på på Åland?

  • BrudSommar2006

    Aha, ligger det ett McDonalds däråt? Ska leta upp det, borde passa Iris och lillkusinen och så går det hyfsat fort med maten också.

    Sedan ska vi direkt därifrån till min bror som fyller år så nu måste jag ha en present igen, de är ju så hopplösa att köpa till. Får väl bli ett tråkigt presentkort men vet inte ens på vad. Hämtmat kanske, fast de där hälsomänniskorna äter kanske inte hämtmat. Har gett flera upplevelser det sista året som jag gravidanpassat och sett till att båda får gå och så vidare men de har ju inte brytt sig om att utnyttja dem vad jag vet och nu kommer bebisen vilken vecka som helst så nu lär han väl inte få tid det närmsta året. Dessutom håller de på och söker jobb och är på väg att flytta till Varberg så den lediga tid de har verkar gå åt till det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!