Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis – jag hade en maxpuls på 187 och medelpulsen var 171. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – inte för att du frågade men då stämde ju maxpulsen ganska bra på mig, om man gör det testet du länkade till, 225-ålder och så lite mittemellan. Är inte så sugen på blodsmak i munnen på ett tag framöver...

  • nennesjuttioåtta

    Min make har några vänner som gärna (?) pratar om sex, frekvens och allt med det och där verkar alla vara rätt ärliga. Fast jag är ju å andra sidan vän med deras fruar så jag vet ju ifall de skulle ljuga, moahahah! 

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – Tack! jo, det var ju viktigast. Men jag har åkt en gång innan och visste ju att jag skulle klara det (att ta mig i mål), man har ju ändå ganska många timmar på sig. Fast jag kanske kunnat ta det något lugnare, ville ju helst slå min gamla tid... Jag hade sjukt dåligt fäste (men ett fantastiskt glid!) så jag tappade mycket tid och ork på det, och sen var det jättedåliga spår (om det fanns några öht) så det var ingen trevlig åktur alls, fy vad jag svor på slutet! Men jag är ändå nöjd, siktade på drygt 3,5 h och det blev ungefär så. Det är ju ingen lysande tid men jag är ingen lysande skidåkare heller.

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu är det gonatt här med. Puss

  • nennesjuttioåtta

    Vårt kakel är vitt med grå och rosa strimmor, för jävla fult uppsatt också men det där har man ju vant sig vid... mamma tycker det är fint, haha! Men nu vet vi inte om det blir någon renovering... Fast lite piff av furutak ska det bli iaf, så det blir lite ljusare i grottan (inte musslan, där är ljuset släckt, hahahahah!)

    I min mammagrupp har vi inte träffats så många gånger att någon vågat börja skryta, men skrattade åt Ciccis beskrivning om fettot som satt vid 4 månader, för det gjorde ju Pricken (4,5 mån) och det berodde nog mer på storlek än något annat. Det vet jag stressade en av mammorna där vars barn är född samma dag och hon låg som en korv bara. Fast den bebisen är säkert före på annat. 

    Gosnosen – Wooah, är det dags nu! Spännande!!! Paraffinemulsion köper du på apoteket, men du måste nog fråga efter det för det har inte stått framme någon gång jag köpt det (eh, 2 ggr). Annars ska väl Lactulos funka också, men det tyckte jag inte gav samma effekt. Minns än hur förvånad jag blev första gången jag crappade som nyförlöst och jag kände knappt något och ändå var hela toan full (den bjuder jag på) och jag överlevde! Och hade kunnat sitta naken på finduken utan att ge avtryck, hahah! Lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Snorkis – vad blev det för vagn? Förstår att det känns otroligt läskigt att boa. Men vilken höjdarkväll ni verkar ha fått! 

    What else

    Grattis EA långt i efterskott *skäms* KRULLTRUMPETER

    Cicci – trevlig resa, klart det kommer gå bra!!! 

  • nennesjuttioåtta

    och tack för alla grattis, jag känner mig jätteduktig! Ända tills jag läste lokalblaskan och det stod om en 80-årig tant som åkte 1,5 h snabbare än mig, hahah! 

  • nennesjuttioåtta

    muggles – jamen eller hur, jag trodde också det var när ägget fäst som det började produceras hcg. Annars borde ju alla IVF ge plus eftersom man fått ett befruktat ägg tillbaka?!?! Härligt med dubbelhicka

  • nennesjuttioåtta

    september – vi har trygga barn (trygg-hansa) efter tips från Oms

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!