Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu har vi fått erbjudande om dagisplats till Astrid från 8:e augusti. Inte så bra som vi hoppats på, vi hade hoppats på april, men, men, det är väl bara att försöka få ihop dagarna på något vis.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, jag får läsa ikapp senare, jag har haft besök här hela dagen, eller rättare sagt, Astrid har haft herrbekant här!! Jag ville bara önska alla en riktigt trevlig helg innan ni hann försvinna. Som sagt, jag återkommer!

  • BrudSommar2006

    Grattis Piggelin!!!


    Hej Snorkis, kul att se dig här.


    Stackars HeliPanzer, PB, säg till när det finns uppdateringar.


    Fina magar har jag fått de också.


    Nu läggdags, gäsp.

  • BrudSommar2006

    God morgon!


    AM, uppe med tuppen? Samma här tyvärr...

  • BrudSommar2006

    Om det är någonting som aldrig kommer att släppas innanför dörren här på permanent basis så är det en Berner Sennen. Jag är helt utsliten på att städa upp allt hundhår och då har hundskrället bara varit här sedan igår kväll. Jag vet inte hur jag ska orka i fyra dagar till, jag vill ju inte ha Astrid krypandes runt i allt. Själva ser de inte eländet längre, tror nog man måste ha den inställningen om man ska orka leva ihop med en sån där iofs.

  • BrudSommar2006

    Men AM, visste han faktiskt inte var ni förvarar lakanen?! Det var ju riktigt kul! Fast förstår förstås att inte du tycker det. Usch för att vara själv ens en natt med barnen, hoppas att det dröjer innan jag behöver det, helst tills jag lyckats sluta amma och inte har en Astrid som ligger och snuttar hela nätterna, gäsp. Hur har det gått med nattskräcken?


    Lapinette, både hundår och hundhår blir det! Va förresten, lyckades du inte halsa flaskan själv?!

  • BrudSommar2006

    Undrar varför det blev sugklocka förresten för Piggis, knske blev det igångsättning pga gbs:edn och att det då gick lite segare. Annars brukar väl det inte behövas med tvåan, om man inte har sån otur som AM förstås.

  • BrudSommar2006

    I eftermiddag måste jag till centrum och fixa fars dags present, har ingen inspiration alls.Meningen var att Iris skulle få följa med men nu orkar jag inte ha med henne. Det är verkligen helt tomt i huvudet på ideer, suck. 

  • BrudSommar2006

    Piggelin, stort grattis igen, skönt att det är gjort nu då! Ser fram emot att få höra mer senare.


    Kanske hade jag tur att Astrid var så mycket mindre än Iris, jag hade gjort mitt liksom och Iris banade väg för Astrid sedan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!