• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Regna? Här är det rekordfint väder och det känns som om det har varit det hela hösten. Synd att man måste sitta inne så mycket med en sjuk Televink.


    Får jag fråga expertpanelen, är det vanligt att barn börjar matstrejka så här runt 9-10 mån? Televinken har alltid ätit så duktigt men nu går det dåligt. Det skulle ju förstås kunna vara för att han är sjuk men det gäller inte allt. Helt plötsligt ratar han gröt, som han älskat, och varm mat men ersättning, välling och smörgåsrån går bra.

  • Telis

    PB, jag är säker på att dom skulle ha ringt vid det här laget om ägget inte delat på sig ordentligt, det hade dom ju sett redan när dom kom till jobbet imorse! Spreta på ordentligt kl 14, jag ska tänka på dig!

  • Telis

    Tråkigt att du missar brunchen, Lappis! Jag lovar att äta en våffla åt dig också.

  • Telis

    BS, oj, stackars Astrid! Hoppas att det inte visar sig vara något!


    Tack för input om matvägran! Hur har ni gjort, har ni försökt varje måltid ändå eller ska man bara lägga ner ett par dagar och servera ersättning och majskrokar typ? Det går ju ingen nöd på honom så länge han äter ersättningen.

  • Telis

    Ingen PB-rapport än?


    Nu kom min man hem och tror ni inte att ungen äter när maken försöker?! Jag blir galen! *sliter mitt hår som matadoren i tjuren Ferdinand*

  • Telis

    Ore, ja kära nån, vilken idé. Sen får man väl hoppas att alla på bröllopet är införstådda med att det ska börjas med barnförsök genast annars kan det ju bli rätt pinsamt för brudparet.


    Hoppas att du får tag på snubben där du var på intervju ich att han har ett bra svar åt dig!

  • Telis

    Heja, miniblomman!!


    AM, på dag 2 har ofta ägget delat sig i 4 celler, så om PBs är 2 celler idag är det nog det dom menat med lite långsamt.

  • Telis

    AM, det går säkert bra att det är lite långsammare i starten, fast någon gång måste det väl komma upp i normal delningstakt. Men äggen är fantastiska! Det finns dom som vid FET har fått tillbaka 3-celliga ägg, där en cell har "dött" i frysen, där ägget sen börjat dela sig igen och blivit till fullt friska barn. Så coolt!

  • Telis

    Tack för en supertrevlig brunch!


    Tråkigt att du bara hann säga hej, Hattis, men skönt att grejorna kom till rätta. Och ett stort, stort lycka till imorgon! Hoppas på ett fett +!

  • Telis

    Hattis, nej men skiiiiiiit också! Hoppas verkligen att det var för tidigt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!