• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    mugglan - all sport är ju vad man gör det till så tar man i av kung och fosterland så blir man nog trött ... fast som sagt jag har inte provat men vet av erfarenhet att min puls går högra när jag rör hela kroppen än när jag t ex tränar spinning.

  • Lapinette

    snaily - härligt med restaurangbesökt. Hoppas det kommer att gå bra!

  • Lapinette

    Själv rekommenderar jag att bli rejält sjuk .. då försvinner helt plötsligt aptitet och extrakilona som jag försökt att bli av med i ett par år . Så kan det gå! och maken min har gått ned 5 kilo och är så peppad och träningstokig som aldrig förr. Galet men skoj tycker jag som tidigare släääpat med honom för ett spinningpass i veckan.

  • Lapinette

    Obs - maken var dock inte sjuk men gick ned ändå ... han fick laga maten . Nej, skämt å sido att han trappat upp sin träning samt äter mer hälsosamt (vi äter nästan aldrig kolhydrater hemma) så har han äntligen börjat märka det på vågen.

  • Lapinette

    mugglan - ja både Telis och en annan kompis hamnade hos "min" gynekolog när de var i IVF-svängen. Fast på tal om att världen är liten så tycker jag att sammanträffandet med att Piggelins ex är min fd jobbarkompis verkligen är heeeeelt ooootroligt!!

  • Lapinette

    Fast så där platt mugglanmage kommer jag aldrig få (jag menar som du har när inte tvillingarna är där ). Har liksom lite inbyggd putmage tror jag ... eller kanske är det för mycket muskler där .. eller nu kom jag på det ... det är min vinpåse .

  • Lapinette

    Gällande motion så ska man ju göra det man tycker är skoj. Jag tror det finns något för alla.

    Här var jag i söndags
    ">

     Ett lyckorus som går genom kroppen bara av att se alla svettiga, glada människor.

  • Lapinette

    Piggelin - när du frågade mig tänkte jag .. joooo men sure, det är samma kille .. MEN DET VAR DET!

  • Lapinette

    pb - hurrra för rimsa !!!

    Piggelin - det som ett sektmöte för träningsidioter! Och jag hade inte ens anmält mig i år utan slank in söndag efter 12.00 pga att hon som arrangerar det hela sat till oss som var på hennes pass att skriva upp oss (vi som ville gå). Sen hade jag en bunt träningskompisar där som gav mig biljetter både hit och dit så jag kunde gå på förbokade dansklasser .. utan att betala en enda krona.

  • Lapinette

    Piggelin - nu när du ändå är här (fel tråd dock) så tänkte jag höra med dig om den där Alsaceboken. Tror du man kan ha användning för den även om den har några år på nacken?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!