• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW: javisst - det blev du - och så Vickan ju!

  • fru AM

    Dagen innan jag födde Storsonen gick jag en golfrunda (som caddie) - men jag tror jag blivit mer och mer orörlig mot slutet för varje graviditet. Tröttare i alla fall.

  • fru AM

    Telis: det kan ta ett par dagar innan det börjar verka - är det kåvepenin du fått?

  • fru AM

    Telis igen: du fick ett bra tips igår av någon (minns inte vem) att även se till att ha en kram med mycket utrymme under så att det går att fylla/diska stora saker ... 
    En av de saker jag är mest nöjd med i vårt kök är vår kran, med utdragbar dusch (vår är från http://www.tapwell.se/ och heter evo185 (tror jag) - vår är i rostfritt ) 

  • fru AM

    Oupsie: ja vad fint ni har ordnat för Daisy och vilken fin mage!
    Angående valet igångsättning/vänta så är det ju hursonmhelst bra att inte vara alldeles utsjasad och uttröttad vid en förlossning. Om en månad skulle du nog vara rätt mör om man får säga så - med tanke på hur du mått hittills. Jag tror att eftersom din kropp redan börjat förbereda sig lite så kommer det säkert gå bra med igångsättning. Läkaren kommer ju göra en bedömning utefter mognaden och ditt tillstånd. De funderade ju på att sätta igång mig istället för att låta mig snittas men ändrade sig eftersom tappen verkligen inte var mogen eller utplånad eller något alls.

  • fru AM

    Telis - du började väl med penicillinet igår? Två dygn på det blir imorgon. I morgon blir du bättre!

    Jag har en massa barnmatsburkar kvar - vill du ha dem?  

  • fru AM

    Telis: vår blandare är hög i böjen men går ner en bit för själva munstycket om du förstår vad jag menar ...

    Äsch::
     

  • fru AM

    Telis och Ore: vår är som sagt i rostfritt - inte krom som på bilden (lite matt) jag tycker det ser ok ut trots att diskbänken är blank. Den har hållit fint de snart 4 åren vi haft den.

    Rostrfritt håller bättre än krom var min motivering för valet av kran (jag hade också rabatt pga av jag var kompis med killen som hade kranfirman)

  • fru AM

    Ore: din makes high-tech-kran var fin - har den utragbar dusch? Annars borde väl funktion gå före looks om det inte går att kombinera (som i tapwellkranen)

  • fru AM
    Telis skrev 2011-01-26 12:52:11 följande:
    AM, aha så din kran är i matt stål också. Vad bra att det funkar med en blank vask, då ska vi inte sålla bort såna kranar.

    BS, just nu känns det som om det aldrig kommer att vända men rent logiskt borde det ju göra det om inte alltför länge.
    Jag kan fotografera kombinationen vid tillfälle om du vill?
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!