• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten - presenttips till dagispersonal finns på de senaste sidorna... AM ställde frågan häromdagen!

    Ego - sonen sover jag och jag borde tokjobba.. men gaaaaaaaaaaaaaa vad matt jag blir av det här kvalmiga vädret... skärpning Vickan!!

  • viktualia

    Porchez - smint verkar vara laddad för att dyka upp också!

    Ego - här fortsätter eländet på tema bil. Maken upptäckte att bilen måste blivit påkörd medan sonen och jag var på ÖF idag. Suck! Bucklan i bakskärmen är rätt rejäl.. Den där parkeringen är väl inte direkt berömd för att vara rymlig och smidig, så chocken utblev totalt.. men blääääääääääää för bilkrångel!! Den här gången blir det ju dessutom dyrt även om försäkringen täcker en del.. polisanmälan och annat smidigt.. suck!

  • viktualia

    Shopping - avis! Hinner inte när jag är nånannanstans än hemma i hålan och där finns inte mycket att hämta.....

    Porchez kommer hitta er enkelt eftersom hon har mig med sig! Och som sagt följer Trollet med, men han fattar inte det där med lekplatser riktigt så det är lugnt. Nåt vin blir det inte för min del eftersom jag ska köra bil till och från tåget.

    Annars är jag nöjd över att jag snart har en bärbar dator med åtkomst till jobbets nätverk även hemifrån!!! Snart kan jag jobba hemifrån på riktigt! Hoppas slippa åka in till jobbet nån gång emellanåt, pendling 14 mil om dagen är ju sådär.... Och det är sådär att jobba ryckig halvtid....pust!

    Snaily - AMs tolkning av rättigheten till föräldraledighet stämmer! Bara man är ute 2 mån i förväg så är ens egen makt stor. För egen del tänker maken och jag jobba heltid båda två i höst när T börjar på dagis. Vi går ut hårt och ser om det håller... svårt att veta innan... men båda är beredda på att gå ner i tid framöver.

  • viktualia

    Lappis och Brudsommar- trist att ni inte kan komma!

    Vädret för imorgon ser ju bra ut!

    Här är det superskumt väder just nu! Under förmiddagen var det gassande sol och gissningsvis 28 grader. Nu är det mulet och 19 grader.. Och jag ägnar mig dels åt att ladda för morgondagen och dels åt att försöka komma på vad sonen och jag ska göra resten av dagen... maken har rymt iväg och återvänder på söndag. Tur att jag ska på utflykt till storstan, annars är det ju aptrist att sitta här en hel helg utan vuxet sällskap.

    Brudsommar - låter verkligen påfrestande att inte veta vad det är för åkomma du drabbats av! Kram på dig!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!