• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag har superbra portionsformar till min fondant men de är för höga för creme brulén tycker jag. Vill ha lägre som blir mer yta på.

  • Lapinette

    Mina formar inköptes på Duka och är ett plagiat av de som Pillivuyt: har.

  • Lapinette

    Fossing - fondant är superlätt och även den mest obildade i köket bara kan inte misslyckas med den ... ja, om man inte glömmer den i ugnen då.

  • Lapinette

    AM - kör också på vanlig ugnsvärme.

    Fossing - jag har ett recept som säkert har nämnts här inne ett tiotal gånger. Tyvärr har jag den i en kokbok hemma men kanske någon annan av tjejerna har den på sin dator (annars skriver jag ned den imorgon).

  • Lapinette

    AM - ja, jag funderar starkt på att gör det imorgon (köpa alltså) och skippa c b formarna utan ta små pajformar och inviga dem med den där päronpajen fast i portionsform istället för en stor. Hmmm... och sen lutar det faktiskt åt Piggelins rådjur/lamm-recept. Maken blev inte begistrad när jag läse upp Marrakeschreceptet för honom.

  • Lapinette

    AM - ser fram emot middagsinbjudan . Trevlig kväll!

  • Lapinette

    Mopedvin - fondanten äts i de små vita formarna. De senaste gångerna har jag serverat med körsbär som får koka en liten stund i rom (smakar ingen alkohol utan förhöjer bara körsbärssmaken). Har blandat i lite körsbärsmarmelad också och sen grädde eller glass till det.

  • Lapinette

    Omsan - kul att du dansade för Björn och Cissi. Björn känner jag sedan han bara var barnet och började dansa. Cissi känner jag inte så väl (Björn hade andra partners när han var aktiv dansare) men hon brukar träna på samma klasser som mig på SATS. Visst är det skoj att dansa med någon som kan .

    Lördag och vad ska man hitt'på idag då? Sitter här och skriver upp vad som ska inhandlas inför kvällens gourmetmiddag. Det blir en sväng ned på stan för inköp att cb-formar, japanskaböcker och mat. Har haft så sköna slöa helger hela januari. Inget inplanerat, bara vi två ... myst omkring. Det blir ändring på det i februari så nu sista slöhelgen ... here we come!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!