Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily – Oj, vilket uttömmande svar, hoppas han inte får sms-tumme, hahahah!

    BS – men hjälp vilken jobbig sits du sitter i. Jag har nog svårt att sätta mig in i situationen eftersom det vore högst osannolikt att det skulle drabba mig (bara ligga är ju en utopi) men förstår att det är otroligt ångestladdat! Barn ska ju vara önskade, och iofs kan det ju hinna ändras på vägen om det känns fel just nu, men ni vet ju bäst vad som blir rätt beslut i just er familj. Vi stöttar som vanligt, bara så att du vet!! Kram!

    Oms – vilka f-grupper du hamnat i, shit pommes frites

    Mugglan – ouch, framfogen tyckte jag var värst att ha ont i, blev iofs mest på slutet men fy fan vilken plåga. Klart du får klaga, ont gör det även om det är olika nyanser (hur vet du det, förresten, det kanske gör lika ont?)

    Åååh hela huset havererar här. Idag har jag iaf fått ordning på alla mina papper, utom pensionspapprena (ny struktur, herregud har jag varit stenad när jag satt in pappren förut?), som legat utspridda i hela vardagsrummet sen flera veckor (eller iaf 2). Nu ä det "bara" maken som ska sortera sina, och så alla jävla kvitton som ska sorteras (vi har nog lagt jämförelsevis ett mindre lands BNP på K-Rauta och Clas i sjön, baaah), försäkringspapper, yada yada yada. Och så ska jag måla lister och fönsterfoder och fönsterbräda och bara det är gjort så kanske man kan använda köket till att sitta i igen.

  • nennesjuttioåtta

    Idag är det över 10 grader här, takdropp och kalvning av glaciären på gatan utanför (vi har en dagvattenbrunn utanför infarten). Woho, tänkte jag först, innan jag insåg att det inte ens är april än och det kan ju snöa flera gånger ända in i maj om vi har otur. Men men, just idag är det vår!  

    Vi har haft en riktig helvetesnatt här. Pricken har börjat vakna ofta (=varje timme) och kan inte somna om om han inte snuttar tutte. Vilket blev total disaster inatt eftersom han vaknade och gallskrek så snart han somnade så djupt att han tappade greppet. Gissa om jag var skogstokig framåt 4 och helt slut, men då skrek han så mycket att det kändes att det nog inte bara var saknad av tutte, utan han fick en Ipren och då lugnade han ned sig och somnade skönt i famnen (utan tutte) så jag kunde lägga ned honom och så sov han till 8 sen. Va fasen?!? Vad ska jag göra nu? Har han ont eller vad kan det vara? Nu är han som vanligt, fast han är lite mer klängig och dåligt tålamod än förut (ack, vilken räkmacka jag haft) men det har jag tolkat som utvecklingsperiod och då går det ju att acceptera lättare. Men det här tuttsuttandet måste vi ju göra något åt.

  • nennesjuttioåtta

    AM – Ahhh vad underbart att läsa att man inte är ensam (inte för att jag trodde det men just i vargatimmen känner vi oss rätt ensamma och sämstaste sämsta) . Vi pratade precis om det, att jag skulle sova i Prick-rummet några nätter. Det som är tokitok är att Pricken inte vill ha välling eller gröt längre på kvällen när vi äter. Inget går ned. Möjligtvis två små skedar gröt eller 20 ml välling. Mat på dagen är inte heller intressant. Och jag som precis hämtat mig från svampen (han fick torsk i munnen) ... Men han kommer ju gråta ögonen ur sig, hur orkar man stå emot?!

  • nennesjuttioåtta

    Har även försökt ge välling innan han ska sova men det funkade bara någon dag, sen genomskådade han det. 

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – ojojoj, jag ser dollartecknen fladdra inför denna chans att casha in miljarder på andras lathet men min självbevarelsedrift är starkare... ÅÅhhh jag har ingen koll, det är orangea papper här, 47 kr från Collektum där, sen några fonder från tiden på fina reklambyrån hos en annan förvaltare, och så det där som Folksam hade och AMF har jag visst också några kronor hos och Aleta med. Vad som är vad (privat, ITPK eller WTF har jag ingen aning om. Allt ska väl kunnas samlas hos en och samma men jag måste nog samla mer kraft först. Det märks att jag jobbat på många olika ställen och ingen har betalt pension till samma. Yeiii

    AM – åh nu känner jag mig peppad!!! Vi får se om känslan håller i sig i natt.... 

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie – jag har också tänkt på det där med separationsfasen, och jag hade egentligen inte alls tänkt sluta helt med nattamningen. Hittills har det ju funkat klockrent  m,mlö(-tycker jag) med amning runt 23, 3 och 6 sen han föddes. Så det kanske bara är en fas (tänder?!?) och återgår till det normala. Fast samtidigt är det ju sÅ att han inte behöver äta om natten egentligen heller. ******Å***********

  • nennesjuttioåtta

    ´´
    ´++ undrar hur bra en mac klarar dreggel?

    älsa frullaaaäaan!    
    åpåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå¨öääääå9öääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääop
    Oms – vad kul med Justin-konserten, jag är likadan med att städa innan maken kommer hem, fattar inte heller varför. 

    SN
    A0 

  • nennesjuttioåtta

    AM – alla sät är väl bra oom de funkar! :D

  • nennesjuttioåtta

    hej igen!
    Tack för allt stöd! Vi ska nog kompromissa mellan allt ni sagt och bara amma de "vanliga" tiderna och sen försöka härda ut däremellan. Nattningen gick mycket bättre idag än igår, så det kanske kanske blir en bättre natt (vi blev så glada att P lyckades söva honom trots trilsk att det hejhopp blev onsdag. 2 minuter var ju att ta i, vi har nog rostat till oss, hahah!)

    Fru E *snabbspolning* usch, verkligen verkligen apjobbigt!

    Kängu Monna komma AAaaaaaaaaaaaw!!! Hjärta


    Fru E skrev 2011-03-21 20:23:53 följande:
    Haha tur ingen är rädd för detaljer här i tråden
    hahahah syftar du på alla dina fröer? Djungelgurka lät ju NASTY!
     
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!