• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis - hur mycket extra kostade en flygstol åt Televinken eller vad bestod det extra utrymmet av? Vi skissar på en tur till Kap Verde i höst och när jag kollade vad det skulle kosta med Trollet som 2 åring istället för 1 åring var skillnaden 6000.. vilket jag tyckte var för mycket... men 9 timmar flygning med Trollet i knät.. hm.. skeptisk...

  • viktualia

    Telis - åhå! Det kanske kunde vara en mellanvariant.. i de 6000 ingick mat och sovplats tror jag... har inte analyserat det hela så djupt.. men det handlade om en all inclusiveresa.... Hm.. jaja.. lär dröja ett tag innan vi bokar, så jag lär återkomma med tusen frågor. Himla skoj att höra att det gick så bra för er i alla fall!!

  • viktualia
    Telis skrev 2011-07-04 21:44:49 följande:
    Det var förresten en mastig skillnad på 6000 kr!
    var tvungen att spana lite.. och vad jag kunde se så var blir kostnaden för en 2 åring nästan fullpris men med några avdrag så blev det 6 papp...  så frågan om man bara kan köpa till egen flygstol till honom återstår... gillar SJ som tog 5 spänn för att ge Trollet egen plats på tåget.. fniss!
  • viktualia
    Parnassia skrev 2011-07-04 22:36:23 följande:
    När vi bokade fick/kunde man inte boka en stol för dem under två ens om man ville. Men det kanske är olika på olika ställen?

    Jag har förresten blivit moster idag för femte gången! En liten kille, 4040g och 52 cm. Hjärta
    Hur var det nu med släktingar som tränger sig på? Är det OK om jag åker dit imorgon med min lilla övernattningsväska?
    Jag har ingen aning om det funkar eller ej.. får spana på det närmare..... och jag har just grattat din syrra! Heja henne! Hälsa massor vid lämpligt tillfälle!

    Här är det sovdags... efter en huspysseldag på hög nivå.. dvs maken har stått på hög stege och skrapat fasad mestadels av dagen. Lite målning, skruvning av sandlådestomme och en gäng utflykter till div byggmarknader... Och en insikt om att altanbygget kanske inte hinns med i sommar - 25 kvm trädäck på minst 16 pålar plus under- och förarbete... är skeptisk till att vi hinner det på 7 dagar... Så idag fattades nog beslutet att göra diverse mindre förarbeten och lägga det stora projektet på hyllan... för i casa Vickan så gör vi ALLT för att inte närma oss Arga snickaren-kaos!! I makens värld är nog altanen inte riktigt lika pausad som i min.. men det blir nog som jag tror.. Måla om en fjärdedel av fasaden innebär ju inte bara skrapa, tvätta måla utan allt kringpill som målning av stuprännor och andra exotiska inslag!
    - välkommen till husfixarnas förlovade land....

    /Vickan som insett att jag framåt 55-60 års ålder kommer vara astrött på hus och ser framemot att då sitta i en bostadsrätt med allt fixat... men som tills dess bland annat underhållit mig med att rensa bort brännässlor från ställen som Trollet kommer åt..  Jag Hjärta villalivet!
  • viktualia

    Nenne - jag håller med PB... din var värst hittills.. får fortfarande ångest av att tänka på berättelsen som din make skrev... *ryyyys*

    PB - joo google+ är på ingång men kommer nog gå att använda parallellt med facebook...

  • viktualia

    Porchez - men vår grupp på fejjan har ju 30 medlemmar - så då saknar Nenne eller du ett gäng från tråden.. fniss fniss

  • viktualia

    Smint - kan du inte lägga en kudde i vagnen så att sonen kan sitta i liggdelen?! så gjorde jag ett tag förra sommarn...

    Ego - har varit på inskolningssamtal på sonens dagis. Känslan är att det blir bra barnomsorg och punkt där. Ingen genomtänkt storstilad pedagogik, inga projekt på forskningsfronten men robust och redig omsorg. Och som maken sa när vi gick därifrån - värre variant av hålans dialekt går knappt att uppbringa... Trollet verkade gilla stället direkt och han sprang lycklig omkring och lät sig underhållas...  Det blir säkert bra.

  • viktualia

    Porchez - för att avnjuta lite musikalisk underhållning?!? får väl vinka på avstånd... själv skippar jag det evenemanget i år...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!