Inlägg från: jessicapessica |Visa alla inlägg
  • jessicapessica

    Era snuskigaste historier (ej S.e.x)

    Det snuskigaste minnet jag har är från en bussfärd en helt vanlig onsdagskväll..Lade märke till en kille som hoppade på hållplatsen efter mig för han såg så vit/grön ut i huvudet. Han var inte full eller betedde sig märkligt i övrigt men såg inte ut att må sådär riktigt hundra (det härjade maginfluensa-baciller just då)
    Han satte sig snett bakom mig och efter bara en liten stund hör jag konstiga ljud från hans håll, låter som kväljnigar och ulkningar fast något tystare. Tittar inte utan låtsas som om det regnar. Men så låter det som om han (tänk er att ni druckit en alldeles för stor klunk vatten och måste spruta ut/släppa ut lite vatten..det blir ett fräsande/spruttande ljud) "spiller". Vänder mig om och ser hur han sitter alldeles tårögd med sprängfyllda kinder och hur något sipprar genom nungipan..spya!!! Han försöker hålla för med handen men det sipprar ut ändån och en tanta tar upp en servett och ger honom. Han tar tacksamt emot och sitter så...Det värsta är att nu börjar det ju lukta oxå! Men ändå sitter han envist kvar tills han ska hoppa av! Varför undrar jag än idag. Hade jag mått illa hade jag hoppat av på första bästa hållplats och spytt, inte som han suttit med det i kinderna som värsta hamstern.

    Något annat i samma stil berättade en kollega för mig, hon och hennes son var och handlade möbler på Mio när hennes son plötsligt får en illamående-attack och behöver kräkas.. Hon får panik och säger att han måste hålla sig (bara heltäckningsmattor överallt och inga växter eller toa inom synhåll) Han kräker fast spyr liksom aldrig ut det. Han står rådvill och tittar på henne ungefär som "vad ska jag göra" varpå hon svarar reflexmässigt & lite panikartat "Svälj" och han sväljer...

    Nä usch varför började jag skriva om detta..öööhhhh!!!

Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)