Inlägg från: anncaBq |Visa alla inlägg
  • anncaBq

    Era snuskigaste historier (ej S.e.x)

    När jag jobbade i sjukhuskiosken för ett antal år sedan sålde vi färsk frukt, och fick ganska ofta lådor med bananer. En dag när jag skulle packa upp bananerna satt det en stor kompakt spindel stor som en femkrona ungefär på en klase. Jag la förståss upp ett illvrål och vägrade plocka med frukten på flera dar!

    Och en gång när vi kokat vanlig torkad spagetti i Spanien, undrade jag om någon hällt kryddor i spagettin. Nejdå, hurså? Jo, i kastrullen, som de andra redan börjat äta ur, såg det ut som om spagettin var oreganokryddad - men när man tittade närmare på "kryddorna" såg man att de hade små ben och vingar... Behöver jag tillägga att alla rätt snabbt tappade aptiten den lunchen?

    Urk!

  • anncaBq

    Också rätt vidrigt - för rätt många år sedan höll en av studentsektionerna en rätt svinig fest på kåren som kallades "hundraköret", dvs. Betala 100 spänn och drick så mycket öl du kan.

    En kompis jobbade under den festen och blev väl med tiden rätt trött på alla aspackade studenter, så när en kille kom fram till honom och hulkade bad han honom "vänta ett ögonblick", knäppte upp killens overall och höll ut den så mycket han kunder, och sa så: "Så! Nu kan du spy". Och det gjorde killen. Guck!

Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)